anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy
Am nevoie de ajutorul vostru, in seara asta, am aflat ca unui coleg ii place de min.si mie imi place de el.Marog,imi place d altu mai mult dar nu pot sa astept o vesnicie dupa el si sa sufar ca o idioata, in loc sa ma bucur.
Si...as vrea sa va intreb:cum sa-i zic, daca vrea sa fie cu mine. Eu sunt cam rusinoasa la capitolul DRAGOSTE... si nabig grin
Niste sfaturi, va rog!

Răspuns Câştigător
| Dek a răspuns:

Sfatul meuhappy Vorbeste cu el si dai de inteles cal placi(complimente directe dar subtile), iar dupa aceea continuaaa tot asa macar o lna si o sa te intrebe el sau intreaba-l tu por si simplu. Daca stii ca te place sigur nu va refuzawinking

6 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Daca te place si vezi ca filtreza cu tine eu zic sa vezi ce mai face si sa-l lasi pe el sa faca primul pas si cand va zice ca hai la un suc sa accepti p. s. arata-te si tu mai iknteresata de el sa nu creada ca n-ar avea sanse cu tine si ca n-are rost sa incerce...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dOody a răspuns:

Daca ai aflat ca te place, inceara sa ii arati ca si tu il placi. Atunci va face el primul pas in cazul in care nu este timidtongue

| Elena_4068 a răspuns:

Vezi cum reactioneaza baiatul care il placi mai mult daca nu crezi ca ii place de tine accepta-l pe cel care te place si tu il placi dar putin dar daca nu sti ce ar putea sa faca vezi daca se uita la tine incercand sa nu-l observi ca te priveste sau ca incearca sau vorbeasca cu tine ceva de genu.

| LarisaAndreea a răspuns:

Styx, m-ai verificat tu si stii ca nu am?
Nu stiu care e problema ta straight face... rolling eyes