| elenna95 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru.totul a inceput aseara cand am trecut prin fata dormitorului parintilor mei.in camera era doar tata. vorbea la telefon mai incet ca niciodata.atunci mi-am dat seama ca ceva nu e in regula.de obicei cand vorbeste cu prietenii lui la tel, vorbeste tare, adica nu se fereste de nimeni.am ramas la usa sa ascult de vorbeste si cu cine.stiu ca nu a fost frumos din partea mea.ascultand convorbirea lui, am constatat ca vorbea cu o femeie.era amanta lui.pentru ca tata ii spunea ca el pana acum a fost baiat de casa, dar nu stie ce i-a facut ea de l-a facut sa faca asa.simteam cum ma sufoc si imi fuge pamantul de sub picioare.nu imi venea sa cred. apoi panarama aia l-a intrebat de mama si el i-a raspuns ca mama e la bucatarie cu fratemiu si nu stie ea cu cine vorbeste el.deci aia stie ca e insurat si are 2 copii.mi s-a daramat lumea in cap.nu stiam ce sa fac.asa ca am intrat in camera sub pretextul ca,caut o unghiera, iar el in momentul ala a inceput sa vorbeasca mai tare si ii spunea persoanei respective"cristi".nu imi venea sa cred cat de prefacut poate fi. apoi cand s-a dus la masa, eu i-am luat telefonul si am luat numarul panaramei de acolo.o avea trecuta in tel"cristi".am sunat-o pe aia cu numar ascuns si nu a raspun.iar la 2 minute l-a sunat iar pe el.si cand mi-a auzit vocea a inchis.in seara asta a vorbit iar cu ea.am stat expre la usa sa vad daca mai vb cu ea.si am avut dreptate...nu stiu incotro sa o iau.nu imi vine a crede ca tata isi bate joc de mama mea si de copii lui.nu il credeam un om atat de josnic.acum port in suflet o povara.ce sa fac? sa vorbesc cu el sau sa las lucrurile asa? i-as spune mamei dar mi-e teama ca acest lucru ar darama-o si nu as suporta sa o vad in asa o stare.nu am cui sa povestesc acest lucru oribil decat voua.simt ca mor cu fiecare minut si nu mai am chef de viata. ajutati-ma, va rog! sunt trista si deprimata. spunea ca nu ii place minciuna si golania.dar el acum ce face? cum ne poate privi asa senin in ochi? astept raspunurile voastre.stiu ca e o poveste lunga.dar am nevoie de un sprijin cat de mic.crying(

Răspuns Câştigător
| Alexandru0007 a răspuns:

E foarte greu, un moment prost.cel mai corect e sa vorbesti cu el. spune-i sa nu-si bata joc de toti anii aia cu voi, sunteti o familie. spune-i ca ai ascultat fara sa vrei. daca e om, va renunta. daca nu...e o situatie delicata.

28 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Se întâmplă des astfel de situații, acum nu știu ce să zic, și eu am trecut prin asta și prietena mea și alții pe care îi cunosc.
Cel mai bine nu te amesteci. Părerea mea... de obicei se iese urât din asta.

| mona a răspuns:

Poti sa vorbesti cu tatal tau daca crezi ca poti rezolva ceva dar cel mai bine ar fi sa nu te bagi in treburile adultilor

| cicika a răspuns:

Buna! Poti sa vorbesti cu tatal tau asa mai pe departe si sai dai de inteles ca stii sa-i spui ca imi place ca am ambii parinti nu ca altii de la mine din clasa care nu au tata pentru ca tata a plecat la alta. asa poti sa-i spui si o sa ii vezi reactia!

| sweetys a răspuns:

Nu stiu ce sa zic vad ca ceilalti te sfatuiesc sa nu te amesteci. Eu as fi incercat sa o sun pe tipa cu numar si sa ma iau bine de ea si sa-i bag mintile in cap sau ii ziceam mamei. Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine si familia ta. Succes!

| ANDREIAd a răspuns:

Si credeti ca tatl o va intelege? fiti seriosi...numai la amanta se gandeste. si e foarte dureros pentru tine si fratele tau si mama ta. poate ca ar trebuie sa afle mama ta. pana cand sa-si mai bata joc de voi? eu cred ca as bate-o pe panarama aia pana i-ar sari floacele din cap. numai panaramele astea distrug familiile.

| FataSensibila a răspuns:

Eu zic sa ii spui totul fratelui tau si sa gasiti impreuna o solutie.
in cazut in care fratele tau nu are o varsta potrivita pentru a afla asa ceva(pentru ca nu ai specificat varsta lui) atunci ai mai putea insista sa o suni pe respectiva sau sa te interesezi si sa afli cat mai multe lucruri despre ea.
este alegerea ta

| Oana92 a răspuns:

Cel mai bine e sa nu te bagi, vei fi considerata responsabila pentru orice drama ca va urma dupa aflarea adevarului. Daca nu suporti sa ti asta pentru tine vorbeste cu tatal tau si spune-i ce ai auzit si roaga-l sa rezolve situatia inainte sa fie prea tarziu. Bafta!

| SyndicateW a răspuns:

Spune-i mamei tale, poate ea stie cum sa gestioneze problema.

| elenna95 explică (pentru FataSensibila):

Fratele meu are doar 12 ani...nu ar intelege lucrurile astea...sadeu am 17 ani jumate

| elenna95 explică:

Off...e atat de greu sa afc o alegere.as vrea sa pot face ceva pana cand nu e prea tarziu.dar chiar nu stiu ce.ma simt singura.si nu am atata putere sa ii spun mamei.:< eu va multumesc tuturor ca ati binevoit sa ma ajutati cu un sfat.nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa treaca prin asa ceva.este unul dintre cele mai dureroase lucruri.broken heart

| elenna95 explică:

Sa fac*

| elenna95 explică (pentru ANDREIAd):

Daca as afla cine e, jur ca i-as rupe parul din cap.nu sunt genul de fata care sa se comporte asa, dar asta e o situatie in care as face o exceptie si as face orice ca totul sa fie bine si sa revina la normal.

| elenna95 explică (pentru SyndicateW):

I-as spune mamei.dar mi-e teama de reactia ei.nu vreau sa o vad suferind. dupa aia m-as simti tot eu vinovata decat s-ar simti tata.stiu ca asa ar fi.

| FataSensibila a răspuns (pentru elenna95):

Ok e prea mic pentru a intelege astfel de lucruri
eu zic sa mai insisti sa dai de respectiva si sa vorbesti cu ea sa-i spui sa nu se mai bage in viata si in familia voastra

| Ilinka10 a răspuns:

Vorbeste cu el. si incearca sa il faci sa se simta prost. ameninta.l ca ii vei spune-i mamei. si cu siguranta o va lasa.

| Liliana1981 a răspuns:

Intreaba-l pe tatal tau de ce vorbea in soapta. Si apoi spune-i ca ti-ar placea sa cresti avand ambii parinti alaturi. Atat.

| elenna95 explică (pentru Ilinka10):

Off...de ar functiona macar.dar la cat de orgolios e..nu stiu ce sa zic.

| elenna95 explică (pentru Liliana1981):

Da..ar fi si asta o idee. oricum o sa imi iau inima in dinti intr-o zi si o sa vb cu el.nu pot sa stau asa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.pentru ca daca mai tarziu, Doamne fereste, se intampla ceva din cauza asta, o sa ma simt aiurea ca nu am facut nimic cu toate ca stiam.

| klauss25 a răspuns (pentru Azµre):

Asa e, lasa-ti parintii sa-si rezolve problemele.intr-o casnicie pot aparea si astfel de probleme.esti prea mica sa-ti bati capul cu asta

| klauss25 a răspuns (pentru ANDREIAd):

Crezi ca daca ai bate-o se rezolva problema? renunta la el? nu asa se rezolve problemele? ori discuti civilizat si vezi ce se mai poate rezolva, ori mai bine pentru toti sa se desparta.nu rezolvi nimic daca o jumoli pe aia, poate aia va ramane cu el..si tu te faci de ras

| ANDREIAd a răspuns (pentru klauss25):

Nu am zis sa decurga la bataie... dar nu crezi ca ar merita? normal ca nu e bine sa o bata, dar trebuie sa faca ceva. si oare mama ta nu banuieste nimic?

| klauss25 a răspuns (pentru ANDREIAd):

Daca ar merita.e alta discutie...ce trebuie facut e sa discute ori cu mama ori cu tata.altfel el va continua ca si cum nimic nu s-ar intampla, si tot familia va avea de suferit

| ANDREIAd a răspuns (pentru klauss25):

Corect...dar eu ma gandesc ca mama ei banuieste ceva pentru ca daca are o amanta e clar ca se comporta rece cu cei dragi. oricum trebuie sa se rezolve problema intr-un mod pasnic. poate daca ar vorbi cu mama ei ar fi bine, dar trebuie sa se gandeasca si la cum va reactiona ea. Elena fa ce-ti dicteaza inima si ce crezi tu ca e mai bine pentru familia ta.

| alecsno1 a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa zic e cam dificila situatia ta dar tu esti sigura ca mama ta nu stie? sau ca tatal tau a aflat ca poate maicata ia fi gresit vreodata ...nu iai auzit niciodata certanduse? in fine vorbeste cu el zii sa nu isi bata joc de familia voastra zi k ai auzit din greseala sau ceva de genu k nu vrei sa o lase pe maicata pentru alta etc daca inca mai tine la maicata va renunta dar daca nu. ...nu-s ce sa zic cam nasoala situatia ta

Spre uimirea mea, nu se comporta rece cu noi, nici cu mama.nu stiu daca tine la amanta sau nu.chiar acum doua zile i-am umblat iar in telefon, si avea un mesaj de la aia.si ii spunea ca are impresia ca face misto de ea, ca e constienta ca atunci cand se va termina totul intre ei ea va avea de suferit si ca daca a intrat in inima ei acolo va ramane mult timp.am de gand sa vb cu tata.dar nu acum.nu stiu cand voi avea curajul necesar.trebuie sa ma gandesc bine la ce voi face.dar oricum nu voi permite sa mi se destrame familia din cauza ei.adica...nu stiu.nu cred ca tata va renunta la noi si la atatia ani frumosi pentru aia.si am impresia ca e si ea maritata, dar nu sunt sigura.naiba sa o ia.

| ANDREIAd a răspuns (pentru elenna95):

Pai trebuie sa faci ceva cat mai repede... vorbeste cu tatal tau, dar fa in asa fel incat sa nu te certi cu el. poate iti va intelege durerea si va termina acea idila tampita. poate afli de ce are o amanta. sper sa rezolvi cu bine problema asta.

Asa sper si eu.iti multumesc mult ca incerci sa ma ajuti cu sfaturi.le multumesc si celorlalti.parca acum nu mai sunt cu moralul la pamant ca atunci...straight face

| PapusaDeMetal a răspuns (pentru elenna95):

Si eu am 12 ani, si inteleg perfect.M-as arunca de la etaj daca ar fi aceasta situatie la mine.Dar stiu ca tatal meu e un om de incredere nu un curvar laughing Scuze de expresie da stiu prea multe pentru varsta mea laughing