Mori! se baga si prostii in seama.
De ce nu? Zi unde e intalnirea si da numarul celeilalte tipe. O sa iasa o paruiala pe cinste ^_^
paruiala?! Ea sa ma paruiasca pe mine?! e o bleaga.Noi o poreclim Ciolan-o derivare a numarului sau
oricum am apreciat gluma cu paruiala )
Eeaa nu am rezolvat nimic. Am zis ca ne distram si noi azi, tot e asa urat afara.
Hai sa-ti fac ziua mai buna! am sa ies cu el
Bravo fato, rupe-i fasu Sa ne zici cum a fost.
Eee...remuscarile! mi-a parut rau dupa asa ca am fost distanta.
Pana la urma nici nu-i nevoie sa ma razbun ca la ce baiat are langa ea (fustangiu) ma razbuna el...
Ai o mentalitate de meduza deshidratata,daca vrei sa iesi cu prietenul ei,fa o pentru ca ti place de el(in mod normal nu ar trebui,intai sa se desparta de ea si apoi sa iasa cu tine,asa ar fi normal, pentru ca s a putea sa ai si u o surpriza si sa patesti la fel ce pateste ea acum, dar ok sa zicem ca esti ok cu treaba asta si vrei asa), dar nu din razbunare, cu o atitudine ca asta nu esti cu nimic mai presus decat ea
Oo... nu vreau nimic cu tipul.Cand l-am intrebat daca are prietena a spus ca nu+ o merita cu toata lumea se comporta foarte urat si cred ca e timplul sa se comporte si cu ea cineva urat.
Daca tu vrei sa fii ca ea, atunci n-ai de ales.
Daca ii esti superioara, nu ai nevoie sa ii arati ca esti superioara. Cu timpul se va vedea si viata iti va da sansa sa o pui la locul ei fara eforturi prea mari.
Iesi cu el, doar daca simti ceva pentru el, nu doar s-o faci pe aia geloasa.Nu vei reusi decat sa-i arati ca esti la fel ca ea.
anonim_4396 întreabă: