Eu m-as desparti deoarece mai sunt oameni pe pamant si in halu asta de greseala asata nu mai e 'greseala' deja e facuta cu intentie funda?
Poftim?!:O
Daca as fi gasit o asemenea fata, nu te-as fi lasat nici macar o clipa in pace ( mai ales ca sunt o fire exuberanta) din a-ti spuenc a te iubesc.
Ce-as face in locul ta, l-as parasi. Oricum nu este bine sa stai langa astfel inselatori.
Facepalm.....deci nu ii inteleg pe unii baieti cum doamne iarta-ma sa lasi o fata care face orice pentru tine, ba chiar lasa de la ea sa iti faca tie mai mult bine, si sa o inseli nu 1 data ci de 2 ori.Realizezi cati baieti si-ar dorii sa aiba o prietena/partenera de genul tau? (sute, poate mii)sfat? nu cred ca sunt macar in masura sa iti dau asa ceva, doar sper ca sa realizezi cat mai repede daca esti fericita sau nu, cat mai este timp, deoarece cred ca meriti mult, mult mai mult decat poate ti-a oferit pana acum tipul cu care esti impreuna
Eu sincer as mai da o sansa una mica eu zic sa ii ascunzi telefonul, si il ti 1 zi daca primeste iar mesaje, te desparti de el. Sper ca vei urmari sfatul meu
Jessyka, o sa ma urasti pentru asta, dar ai rabdare si citeste ce am de spus.
In primul rand, tu esti o fata minunata. Te-ai indragostit si e normal sa vrei sa-i ierti greselile. Si eu cred ca o persoana merita o a doua sansa.
El a gresit, si chiar daca o sa ma urasti, ultimul mesaj e de la o fata cu care vorbeste. Nu poti sti ce s-a intamplat intre ei, poate te inseala sau poate doar a spus in gluma ca-l iubeste. Cert este ca el va continua sa fie cum a fost si pana acum.
Dar nu trebuie sa disperi. Cel mai bine ar fi sa pui totul in balanta si sa realizezi ce vrei.
Daca as fi fost in locul tau cand m-as fi intalnit cu el as fi vorbit cu el si i-as fi spus exact urmatoarele.
Eu nu pot sa continui sa am incredere in tine cand mi-ai inselat-o de atatea ori si mi-ai dovedit contrariul. Stiu ca ma iubesti si ca tii la mine, dar nu pot sa fiu cu o persoana care nu stie sa ma respecte, si sa ma pretuiasca si cel mai important sa nu imi insele increderea si sentimentele pentru el.
Pentru ca insemni mult pentru mine, nu pot decat sa iti spun ca iti ofer o ultima sansa. Nu vor mai exista alte sanse dupa aceasta si daca te gandesti ca te voi mai ierta, te inseli amarnic.
Mi-ai gresit asa de rau de 4 ori in viata asta. Prima data cand m-ai inselat, a doua oara la fel, acum cu mesajul de pe telefon (pe cine mintim? stim amandoi ca mesajul era pentru tine. Nici nu vreau sa aud explicatia ta pentru ca are rost. ) si niciodata de acum incolo.
Daca ma iubesti cu adevarat si vrei sa fie bine intre noi, vei inceta cu toate lucrurile care le faci acum si ma jignesc. Stii deja despre tot ce vorbesc.
Eu te iubesc si imi doresc sa fiu cu tine, dar nu pot lasa un fraier sa isi bata joc probabil de cel mai bun lucru care i s-a intamplat in viata lui.
Indiferent care e raspunsul tau, eu sunt hotarata si stiu ce imi doresc. Daca tu nu esti in stare sa-mi oferi aceste lucruri atunci nu merit sa stau cu cineva care nu ma respecta si ma jigneste cu fiecare ocazie. Merit ceva mai bun.
Iar daca se va intampla sa ma inseli din nou, sau sa aud ceva de la cineva despre ce ai facut, incepand de acum incolo! Atunci nu vei primi decat un mesaj cu Adio, stii tu de ce! Atat. Sa nu te mai caute dupa mesajul tau si sa isi vada de viata lui cu femeile lui si viata lui libertina.
Candva oricum vei realiza ce fata ai avut langa tine, dar va fi prea tarziu pentru a mai schimba ceva.
Asa ca gandeste-te bine si ia o decizie in viata ta.
Cam asta e mesajul care ar trebui sa i-l transmiti Fii sigura pe tine, si crede-ma, meriti tot ce-i mai bun in viata!
As da orice sa pot fi cu o fata ca tine, cu mentalitatea ta si care se dedica asa de mult intr-o relatie
Take care si fii fericita, copil! :*
Bună.
Nu ar fi trebuit să fie iertat de la prima scăpare, nu de la a 3a.
Ceea ce spun eu, este să treci peste. Văd că ai ambiţie, chiar foarte multă din vorbele care le spui. Nu merită să plângi duoă niciun băiat în viaţa asta, deşi fiecare fată iubeşte şi uneori este dezamăgită şi iartă. Şi eu am înşelat şi după nu ştiam cum să fac să mă ierte şi să-i demonstrez că mi-e scărbă de ce am făcut etc etc. Nu te merită, să îţi intre asta în cap.
Sper să ai grijă de tine, id-ul meu este: outlawzzzzz dacă mai ai nevoie de ajutor/sfat.
Trebuie sa te desparti de el ca n-are rost daca te inseala(multa lume inseala dar macar unii au cap si fac in asa fel incat sa nu afle partenerul dar prietenul tau e batut in cap).
Chestia ca i-ai luat telefonul sa-i citesti mesajul a fost foarte urat din partea ta, NU se face asa ceva intr-o relatie.Tie ti-ar placea sa-ti caute cineva in geanta, in telefon?
Uita-l ..nu merita, asa o sa-ti faca tot timpul... cu timpul o sa-ti zica ca daca mai faci asa il pierzi...'' ca sti cate fete vor sa iasa cu mine, daca dau acum un telefon am cu cine sa ies in seara asta'' si intr-un fel tu o sa te simti aiurea pentru ca el o sa se creada important, mai superior, asa ca un baiat nu merita iubirea ta daca nu stie sa te aprecieze. cand eram de seama ta de multe ori am iertat ..si acum se comporta cam la fel prietenul meu cu mine ..nu mai e chiar ca la inceput dar stiu ca no sa se schimbe niciodata, in cazul meu nu e vorba de inselat din cate stiu eu dar nu ma apreciaza asa cum ar fi normal si nu e langa mine atunci cand trebuie sa fie. asa ca bafta in continuare si ai grija ce faci!
Vezi ca uneori poti sa primesti mesaj si da la fostii prieteni ai carui a avut nr.Sau sa te sune diferite persoane de unde nici nu sti.Asta se intampla cand nu mai folosesti cartela si ai da nr la altu.Ma gandesc si imi imaginez ca tu probabil ca nu ai crede daca ar primii un mesaj de la cineva ( in care sa spuna tot felul de vb mieroase o fata )ca e doar o coincidenta.I a aminte se poate sa fie si asa.Se intelege daca ti-a smuls tel din mana ca stia ceva.Altfel ar fi ramas surprins .Tu decizi ce faci. Uneori e bine sa alegi ce iti e mai bine din lucrurile la care ti dar iti fac rau.
Sti raspunsul la toate intrebarile ce le ai dar tie frica, tie prea greu sa il accepti. Desparte-te de el. Daca va venit dupa tine si va incerca sa iti arate ca chiar te iubeste si e dispus sa se schimbe pentru tine, pentru voi mai acorda-i o sansa. Insa daca se va conforma cu decizia ta, ei bine bucura-te ca ai scapat de un mare porc
Bafta
Scuze ca te contrazic dar el imi umbla mereu in telefon cu toate ca eu nu vorbesc cu NIMENI.eu il las ca nu ma simt vinovata deloc..in schimb el...se tot ascunde
Atunci si el are o "educatie" extraordinara.NU se face asa ceva, nu se cauta in telefonul partenerului.Eu unul nu i-as da telefonul iubitei sa se uite la mesaje(doar de aia exista posibilitatea de a pune parola).
Inseala-l si tu :)) uite, poate te ajuta asta http://cusirop.wordpress.com/2014/07/22/ce-sa-fac-ca-sa-nu-ma-mai-insele/
liliana77any întreabă: