Cred ca solutia ar fi sa faceti o cina impreuna cu familia ta si cu el, spune-i sa vorbeasca cu ei despre sentimentele lui fata de tine.
Ce ar fi sa te intrebi ce se va intampla daca parintii tai au dreptate? Amana "evenimentele".
Au mai avut cateva ocazii in care sa stea de vorba dar degeaba.
Mda, nici nu stiu ce sa iti spun dar de ce il urasc atit de mult ce i-a facut?
Pentru ca ei cred ca nu este de mine si spun asta k fratele meu si-a facut o impresie gresita despre el cum ca ar fi plin de el, cum ca m-a schimbat k de cand sunt cu el sunt schimbata, k nu imi pasa decat de el k face el ce vrea din mine de am ajuns eu asa si multe multe vorbe urate la adresa lui ceea ce ma deranjeaza ft tare pentru ca stiu ca nu este asa ba chiar a facut-o p mama sa imi zic ca daca nu ma despart de el sa plec de acasa.si ce este cel mai dureros este ca nici nu ii da posibilitatea sa il cunoasca asa cum este. Chiar nu stiu ce sa fac pentru ca nu vreau nici sa ajung vreodata sa pierd rel asta s il pierd pe el. uite de exemplu mama nu mai vorbeste cu mine, aseara mi-a cerut cheia de l masina.M-am saturat de atatea certuri si vorbe urate vreau s am liniste s fiu inteleasa si sa aiba incredere in mine! dar se pare ca este foarte greu de obtinut
Nu stiu ce sa iti spun, la mine de exemplu in relatie parintii mei stiu pe el, el liber o suna pe mama ii zice ca putem veni mai tirziu acasa sa nu isi faca griji.Parintii mei se inpak bine cu al lui. El ar trebui sa fie acel care actioniaza mai mult. Sa vada parintii tai ca el intr-adevar face de avut.
La mine e totul ok cind e vorba de parinti dar e neclaritate in relatie si asta valoreaza cel mai mult nu importa ce zic cei din jur, caci nu parintii tai se intilnesc cu el sau fratele tau ci tu.Importa sentimentele, asta e pe primul plan.