Ce a fost, a fost, ce va fi va fi.
Acum ești cu el. Cel mai bun iubit este cel pe care îl ai, deci nu lui îi dai o șansă, ție îți dai, el este acum șansa ta.
Ce a
Nu merita sa-i dai nicio sansa. Gaseste un alt baiat care sa te iubeasca cu adevarat.
Mor de ras, cică
*Tine foarte mult la mine și încă se mai vede cu fosta, va lipsește logica fetelor *
Nu am scris nicăieri "tine foarte mult la mine " nu știu unde ai văzut tu asta, poate am scris ca eu tin la el foarte mult.
Aceias mâncărica, se vede cu fosta și tu te gândesti la o șansă... trist...
După ce doi oameni formează un cuplu, au sentimente și se obișnuiesc unul cu prezenta celuilalt e greu, poate imposibil ca,, de mâine", după despărțire, sa nu mai țină legătura deloc.
Nu știu dacă așa li se întâmpla tuturor, dar eu după 1 an de relație cu fostul meu iubit ne-a fost foarte greu sa rupem legătura brusc. De la vorbitul de cateva ori pe zi, după despărțire vorbeam o data la doua zile, o data pe săptămâna spre deloc. Detașarea s-a făcut treptat in ceea ce privește comunicarea dintre noi.
Și chiar dacă s-au sărutat, asta nu înseamnă ca pentru ei a fost la fel ca la început sau când încă erau împreuna. Uneori oamenii trebuie sa facă și gesturi de genul ca sa își dea seama ca unele lucruri s-au terminat între ei.
Vindecarea necesita timp. Daca vei fi dispusă sa accepți acest timp, atunci oferă-i o șansa. But don’t hurt yourself in the process.