Ce a fost, a fost, ce va fi va fi.
Acum ești cu el. Cel mai bun iubit este cel pe care îl ai, deci nu lui îi dai o șansă, ție îți dai, el este acum șansa ta.
Ce a
Mor de ras, cică
*Tine foarte mult la mine și încă se mai vede cu fosta, va lipsește logica fetelor *
Nu am scris nicăieri "tine foarte mult la mine " nu știu unde ai văzut tu asta, poate am scris ca eu tin la el foarte mult.
După ce doi oameni formează un cuplu, au sentimente și se obișnuiesc unul cu prezenta celuilalt e greu, poate imposibil ca,, de mâine", după despărțire, sa nu mai țină legătura deloc.
Nu știu dacă așa li se întâmpla tuturor, dar eu după 1 an de relație cu fostul meu iubit ne-a fost foarte greu sa rupem legătura brusc. De la vorbitul de cateva ori pe zi, după despărțire vorbeam o data la doua zile, o data pe săptămâna spre deloc. Detașarea s-a făcut treptat in ceea ce privește comunicarea dintre noi.
Și chiar dacă s-au sărutat, asta nu înseamnă ca pentru ei a fost la fel ca la început sau când încă erau împreuna. Uneori oamenii trebuie sa facă și gesturi de genul ca sa își dea seama ca unele lucruri s-au terminat între ei.
Vindecarea necesita timp. Daca vei fi dispusă sa accepți acest timp, atunci oferă-i o șansa. But don’t hurt yourself in the process.
Nu merita sa-i dai nicio sansa. Gaseste un alt baiat care sa te iubeasca cu adevarat.
Aceias mâncărica, se vede cu fosta și tu te gândesti la o șansă... trist...