anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de o parere din afara asa ca am decis sa apelez la voi. Nu vreau sa par lipsita de modestie dar sunt o fata destul de ok, nu am probleme cu aspectul, si sunt prietenoasa, imi fac cunostinte destul de usor.Si totusi cand vine vb de baieti sunt deazstru. Nu inteleg dc nu au curajul sa vorbeasca cu mine... Ma privesc deseori insistent dar nu fac nimic mai mult niciodata. Ce fac gresit? Sau ce as putea face sa schimb asta?

Răspuns Câştigător
| ady20hbk a răspuns:

Ti-am spus, poate tu esti genul acela de fata care este foarte draguta si la baieti le este frica sa te abordeze pentru ca le e frica de raspuns, pe principiu : nu are cum o fata ca ea sa accepte sa iasa cu minewinking multi baiati cred asta, sunt fricosi happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Stai cuminte ca nu scapi. Va veni si randul tau.

| ady20hbk a răspuns:

Poate ar trebui sa faci tu primul pas daca ei nu au curajul sa o faca, ia tu atitudine, sau macar arata-le ca si tu ii interesezi, zic eu. Probabil ca esti genu acela de fata foarte draguta pe care baietii nu au curajul sa o invite in oras happy

| RomulusMilea a răspuns:

Salut,

La o anumită vârstă, băieţii sunt nişte cocoşi timizi, adică ei se dau macho, ştii, jmecheri de carton, cu aere de Buftea, dar când văd o fată aşa de frumoasă ca tine, îşi pierd brusc "repertoriul". Ei nu pot face 2 lucruri în acelaşi timp, să admire o fată frumoasă şi să fie şmecheri. Li se blochează creierul când văd o fată drăguţă.

Dacă fata este şi dezgheţată, vorbăreaţă, de gaşcă aşa cum eşti tu, este şi mai greu pentru "mânjii" cei viteji, dar vai, atât de fâstâciţi.

Sfatul meu este să faci tu primul pas, pentru că zăpăciţii de băieţi se pierd cu totul. Fă un test cu unul, când te priveşte aşa insistent, adică te admiră, întreabă-l ce zi este azi, să vezi că nu ştie, este cu gândul în altă parte.

Să ai grijă să nu pari disperată, fă jumătate de pas, doar cât să îi scoţi din zăpăceală, că apoi (teoretic) îşi revin şi încep să facă pe marii cuceritori, să îţi arate cât de buni sunt ei, câte dume ştiu ei.

Joacă-te cu ei, aţâţă-i, spune-le că la tine nu ţin dumele de Buftea, că ţie îţi plac băieţii deştepţi, nu inculţii care se găsesc pe la toate colţurile.

Sper să te descurci. Mult succes!

| Lost0in0your0memories a răspuns (pentru ady20hbk):

Dar de ce pe alte fele din jurul meu au curajul sa le abordeze?