Dupa cum vezi, vrea sa va expuneti sa daca care-i mai valoros!
Oricum, nu pare sa dea doi bani pe relatia cu tine, dar cu siguranta vrea sa impresioneze alte fete, ca sa-si creasca valoarea.
Asta e o porcărie, am avut relații și nu m-am gândit niciodată că dacă te vor băieții ești mai specială ca sa nu folosesc cuvântul de manelist cocalar "valoare", eu eram și gelos și nu mi-aș fi dorit să aflu că au pus alții ochii pe iubita mea eu zic sa nu faci nimic, pur și simplu nu lua în seamă, e o prostie ce a spus, probabil are niste gânduri cam tâmpite băiatul și îți recomand să fii mai atentă la cum se comportă.
Valoare? E cumva manelist?
Spune-i sa se maturizeze, asta nu e iubire.
Oribil, de neimaginat, altii saracii sufera ca nu pot fi impreuna din probleme si necazuri reale, iar voua vi s-a urat cu binele.
Probabil lui i se pare ca te cam neglijezi. Vrea sa fie mandru cu tine langa el.Sa te aranjezi.Asta nu e neaparat un lucru rau doar ca daca te-ar fi iubit nu te-ar fi vazut asa(mai ales dupa doar 2 luni).Eu asta cred
Dupa cum vezi nu te respecta. Daca te-ar iubii cum spui tu atunci el te-ar vrea doar pentru el. Zic sa fii mai sincera si sa-i spui in fata ceea ce nu iti convine si daca nu se schimba...mai sunt si altii care iti promit marea cu sarea.
beausingurlamasamea întreabă: