Da, este foarte posibil sa ramai gravida cand ai facut sex neprotejat, mai ales ca erai in perioada fertila, la ovulatie.
Sperma era deja pe teava de la sexul oral si s-a scurs instantaneu in vagin cand l-a introdus.
Fiind cu 2 zile inainte de ovulatie, inseamna ca erai deja in perioada fertila si sunt sanse mari sa fii ramas gravida.
Tot ce poti face acum este sa astepti sa treaca 21 de zile si sa faci un test de sarcina (DUPA 31 ianuarie).
Orice test facut inainte de 21 de zile va fi inutil si eronat.
Da, este posibil sa ramai însărcinată dacă zici ca nu s-a curățat înainte.
Totuși ti-as recomanda sa faci un test de sarcina ca sa nu mai stai cu frica, costa în jur de 10 lei
Penibile amintiri ale dezvirginarii... Nu pot sa va inteleg, de ce a trebuit sa te lasi umilita? Erai virgina si i-ai facut sex oral? Nu era in stare sa te penetreze altfel?
Multumesc mult … inca o intrebare…si daca e sa fi ramas gravida..sunt niste pastile sau o metota prin care sa nu afle parintii de asta si sa pot face avort cat mai repede?:/
Si daca e sa fi ramas gravida exista o metoda rapida si sigura prin care sa fac avort fara sa afle parintii:/? Va rog sunt speriata si nu stiu ce sa fac…
Exista o pastila avortiva medicamentaoasa, dar se da numai intr-o clinica privata sub supraveghere medicala, iar daca esti minora, trebuie consimtamantul scris al parintilor.
Mai exista si avort chirurgical, care se face in primele 12saptamani, la orice cabinet ginecologic care face si aceste proceduri.
daca esti sub 16 ani, medicul are obligatia sa ceara consimtamantul scris al parintilor, sa fie acoperit legal.
Dacă ai sub 18 ani nu poți face avort fără aprobarea părinților.
Referitor la ce a spus Jassmina, trebuie sa ai peste 18, nu peste 16.
În orice caz, ar fi mult mai bine sa vorbești cu părinții despre asta, ei știu mult mai bine ce este bun pentru tine
Din punctul meu de vedere nu te-as sfătui sa faci avort acum la prima sarcina (în caz ca esti) deoarece după exista șanse sa nu mai ramai însărcinată toată viata (am cunoștințe care au pățit acest lucru).
Asa ca cel mai ok ar fi sa comunici cu părinții și sa le ceri un sfat
Mutubal întreabă: