| raluca0306 a întrebat:

am nevoie de raspunsurile voastre si sper sa imi raspundeti.Am o relatie cu un baiat care are 18 ani si eu 14 ani, de vreo 3 luni si a fost totul foarte bine pana acum. Dar acum e altfel pentru mine deoarece eu ii stiu parola de mess si am intrat doar sa vad o convorbire cu un var de-al lui si tot vorbeau de mine, ziceau ca sunt de treaba ca sunt frumoasa, gandesc mai altfel decat alte fete si altele, si la un moment dat varul lui l-a intrebat daca s-a indragostit de mine, si el a zis ca nu, doar ca ii e nu stiu cum sa isi bata joc de mine ca a vazut cat tin la elsad. dar mie imi spune tot alte lucruri. imi vorbeste foarte frumos, se comporta altfel si chiar l-am crezut si prin gesturile lui fata de mine si imi zice ca a ajuns sa tina la mine mult, dar daca e asa de ce i-a spus ca nu e indragostit de mine si ca sta cu mine numaia asa?sadsper ca sa imi raspundeti sad

8 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Moama ce copil esti. Un baiat cand vb cu un alt baiat despre o fata este logic ca nu o sa isi recunoasca slabiciunile, ba chiar de multe ori o sa spuna tampenii ca nu prea ii place de ea, ca e urata ca musca etc - orice sa il faca pe ala sa nu incerce in ruptul capului sa se dea la eahappy. Daca iti place de el, ar trebui sa ai incredere in ce iti spune tie, nu ce spune el altora despre tine laughing. Uneori poate sa incerce sa iti strice reputatia special sa se asigure ca nu il parasesti pentru ca stie ca nu poate traii fara tine. Cand vb cu un baiat trebuie sa privesti in sufletul lui ca sa ii poti deslusi motivul actiunii sale.

| Gigiku a răspuns:

Nu-si bate joc. Ce baiat adolescent recunoaste ca s-a indragostit!? A vrut sa fie si el macho in fata varului lui.

| bunica18 a răspuns:

Intreaba-l direct, insa baietii sunt un pic orgoliosi si intre ei le e jena sa marturiseasca sentimentele cele mai intime asa ca spun numai balarii...Stai linistita si daca ce spune el te convinge atunci asta conteaza. Poate ca el e doar realist si nici nu stie ce inseamna sa te indragostesti cu adevarat, insa te iubeste in felul lui. Cel mai simplu este sa aveti o discutie serioasa pe tema asta si tu sa nu te mai uti NICIODATA la conversatiile lui cu altii (mai ales daca nu stie ca ai aflat parola sa). Ori ai incredere in el ori nu.

| Razvan94 a răspuns:

Indragostit e mult spus omfg. Nu ajungi sa iubesti pe cineva in primele luni (2-3), doar pentru simplul fapt ca sunteti impreuna. Cu timpul o sa-ti si spuna ca te iubeste, nu-l parasi. Daca ti-a spus ca tine la tine, nu te-a mintit sa stii.

| BluX a răspuns:

Poate nu vrea ca varul lui sa afle ca el este impreuna cu o fata cu 4 ani mai mica ca si el si prin asta nu spun ca diferenta de varsta e prea mare doar mi-am dat si eu cu parerea happy

| Katalinn a răspuns:

Lui doar ii era jena de varul lui ca iubeste o fata cu 4 ani mai mica. Ai incredere in el.eu spun ca te iubeste.bafta.

| raluca0306 explică:

Va multumesc tuturora despre raspunsuri, chiar m-ati ajutat :X

| andreeafrumoasa a răspuns:

Eu zic sa il parasesti, deoarece mie nu mi-ar placea sa isi bata cineva joc de mine!