Buna, asa suntem noi fetele, tipic noua... daca nu ne zice `te iubesc` sau nu vb asa cum vrem noi imediat intram in banuieli si credem cine stie ce. DAca nu ti-a zis ca de obicei `te iubesc` inseamna ca poate astepta sa ii spui tu prima oara, sau poate nu era in apele lui, de obicei spui acest cuvant cand simti, nu ca sai cum ar fi ceva obligatoriu sau la comanda, fiecare spune atunci cand simte; oricum faptele sunt cele care conteaza nu vorbele.Cat despre acel sms, mai bine ignora-l (sms-ul), ca nu trebuie sa iti faci ganduri, asa poate oricine sa trimita si nu inseamna ca e neaparat adevarat.
DEci, eu zic s anul te stresezi si sa nu fi trista ca nu cred ca e cazul.Nici mie nu imi spune prietenul tot timpul `te iubesc` dupa ce terminam de vorbit, dar nu inseamna ca nu simte, dar tu de cate ori ii spui? Mai spune-i si tu lui.
Spune`i si tu prima "te iubesc"
cum spunea si cel de mai sus cu placa video.chiar asa e.ne concentram prea mult la anumite lucruri si fara sa vrem va suparam
Ok treaba este ca m-a rugat sa il sun la 4. L-am sunat si a raspuns pe acelasi ton nervos, si mi-a spus ca nu a reusit inca sa termine cu placa video si ca trece pe la mine mai peste o ora insa again a inchis telefonul fara nimic ma gandesc ca e din cauza nervilor
Of
Urat. nu stiu ce e in capul lui, dar poate ca cine ti-a trimis smsul acela cum ca s-ar da la alta s-ar putea sa aiba dreptate.
Sunt 2 variante, ori e un nesimtit si nu te merita, ori pur si simplu vrea sa incheiati frumos relatia.
Dragutzo.sincer. eu cand ma enervez fac mai urat///pe deasupra si jignesc.deci poate fi de la nervii lui mai ales daca autocontrolulu lui e praf...si 2. multi vor raul.pentru ca sunt invidiosi. dar unii te pot ajuta si tu sa nu-i crezi pentru ca tii prea mult la persoana de langa tine...eu zic ca nu e un motiv asa mare de ingrijoarare mai ales daca esti de ceva timp cu el. poate maine sau peste 2 zile iti vei da seama mai bine daca "se da la alta" sau a fost doar nervos. acum e o perioada de suspans,, in care poti judeca gresit.si lua o decizie incorecta.care va aduce consecinte
Deci e clar ca sentimetele lui u sut chiar asa de profude
dar daca vrei sa fie ca la inceput
spune-i te plac il saruti cam o jumatate de ora si o sa iti zica prea mult ca te iubeste