| Anonimul224 a întrebat:

Buna,am nevoie de un sfat.Eu merg des la doi prieteni de ai mei care sunt frati.De obicei stau cu fratele, dar uneori mai merg si la sora in camera sa vad ce mai face.Si azi cand am vrut sa intru la ea, am ciocanit si dupa am intrat, iar in camera nu era ea, ci mama ei care dormea dezbracata fara pantaloni, tricou avea.Era intuneric nu am vzt mare lucru si nici n am stat sa ma uit ca am iesit si am inchisa usa.M am dus repede la frate in camera si n am zis nimic.Mama acestuia s-a trezit si a intrat sa vada ce facem dar nu a deschis usa complet ca sa nu dea ochii cu mine.Sunt foarte rusinat de ceea ce s-a intamplat si sunt de parere ca ar trebui sa ma prefac daca ar fi sa ma intrebe, ca nu s-a intamplat nimic si ca era intuneric si sa zic ca nu am vazut nimic si ca doar am intrat, am vazut ca doarme mama lor si am iesit.Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin3412 a răspuns:

Păi si pana la urmă ai vazut ceva? Ai spus că nu ai văzut mare lucru, iar dupa aceea că sa te prefăcu ca nu ai văzut nimic. Păi ce să te mai prefaci? Oricum nu ai văzut nimic, ca era întuneric?

| Anonimul224 explică (pentru Cosmin3412):

Iti dai seama ca am vazut ceva acolo.Ce am vrut sa zic prin "n am vazut mare lucru" e ca nu am stat sa analizez si din momentul in care am inteles ca n are pantaloni am iesit imediat.

| Mda01 a răspuns:

Suna a poveste inventata dar totusi daca prin absurd e adevarat ce ai zis îți recomand să faci pe neștiutorul, tu nu știi/nu ai văzut nimic, dacă ție îți este rusine ce sa mai spun de mama lui ala, nu cred ca are curajul sa te abordeze.

| dullcat a răspuns:

Frumoasa povestioara, nota -5. laughing