| Elena1606 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, va rog sa va puneti pe cat posibil in locul meu. Am avut o relatie cu un tip( cea mai lunga relatie a lui, pana atunci a avut parte numai de joaca), a fost ok pana cand facusem 6 luni si el batea apropouri legate de intretineri sexuale, i-am explicat ca nu sunt pregatita si a parut ca a inteles, dar dupa inca 3 luni a spus ca s-a plictisit sa ma astepte. Am fost despartiti doua saptamani, dupa care ne-am impacat pentru inca 2 saptamani in care am mai purtat o discutie de genul, la el era pentru prima oara cand simtea ca iubeste pe cineva. Suntem despartiti de vreo 2 saptamani, iar aseara am aflat ca este cu o tipa de vreo saptamana. Am avut o discutie cu el cand ne despartisem definitiv si mi-a spus ca el nu mai are nimic pentru mine si sa nu-l mai caut, cu toate ca cu doua seri inainte imi declarase iubire. Ce as putea s afac ca sa-i deschid ochii si sa-i arat ca iubirea este mai importanta decat sexul?

Răspuns Câştigător
| rousz a răspuns:

Atunci ar trebui sa-l lasi sa faca ce vrea pana nu va vedea el cum este nu se va lasa, eu sincer ti-am spus ceea ce cred eu... nu cred ca are rost sa te bagi in relatia lui pana la urma tot el se va intoarce la tine daca intr-adevar te iubeste!

3 răspunsuri:
| JustSomebody a răspuns:

Buna.Fostul tau iubit intra la categoria barbatilor pentru care femeie este doar o placere trecatoare, locul ei fiind in bucatarie si in patstraight face.Din pacate nu il vei convinge usor sa inteleaga ce este dragostea adevarata.Asa este el si asa a fost si cand era mai tanar(chiar tu ai spus ca fostele sale relatii au fost doar niste jocuri). Probabil nu il cunosti suficient de bine daca i-ai spus ca il iubesti si apoi a inceput sa isi arate adevarata fata.Eu zic sa nu iti mai pierzi timpul cu un astfel de "mascul" caci oricum are acum alta iubita si pe care inceraca in momnetul acesta sa o duca in pat, si sa iti vezi de viitorhappy.In cazul in care il mai iubesti eu zic sa iti consolezi inima in bratele familiei, prietenilor, sau a altui barbat(daca te simti pregatita pentru o noua relatie).Vei face dragoste cu un barbat care te intelege atunci cand vei fii pregatita. Daca te iubea cu adevarat crezi ca te-ar fi lasat cu ochii in soare doar pentru ca nu vroiai sa faci dragoste cu el? Daca tu alegi sa te chinui sa il salvezi eu iti respect decizia.Eu ti-am zis parerea mea. Poate o sa ii vina mintea la cap.petse 20 de ani va veti intalni pe starda si nici nu va veti recunoaste. Sper sa nu ramai cu inima franta.Bye si succes in continuarehappy

| rousz a răspuns:

Buna! scumpo intr-o relatie sa stii ca sexul conteaza in mare parte, bineanteles lasand iubirea la o parte, aceeasi gandire am avut-o si eu... daca te-a asteptat 6 luni + inca acele 3 sa stii ca este ceva, rareori mai intalnesti baieti care sa stea atata dupa tinewinking crezi ca mai sta vreun baiat sa te astepte pe tine pana la nunta? nu mai suntem in acele timpuri. Eu nu spun ca sa te culci cu el, dar ar trebui sa-l intelegi, el te-a inteles. Uite ok poate nu va fi el primul, dar va fi altul si tot va fi unul. cat vrei sa te astepte? ii ceri cred ca imposibilul pe bune! Poate ca la actuala a gasit ceea ce tu nu-i dadeaiwinking mie sincer m-i se pare normal! sper ca te-am ajutat

| Elena1606 explică (pentru rousz):

Majoritatea baietilor din ziua de azi sub 18 ani sunt tari in gura ca ei vor sex, pai daca il duci intr-o camera de hotel si te dezbraci el e deja pe jos, nu poate duce la capat ceea ce a inceput+ ca eu stiu mai bine decat el ca nu e pregatit pentru treaba asta, il cunosc, numai ca el vrea sa fie ca ceilalti prieteni ai sai.