1.Trecutul e trecut, nu e o sentinta!
2. Daca dorea un sfant din calendar, sa fi ales de-acolo.
3.Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni pentru trecutul lui!
Fata asta vrea sa te transforme in SCLAVUL SOTIEI, urgent despartire altfel ajungi carpa de sters pe jos
Sa nu iti fie frica sa ramai singur sau sa pierzi vreo persoana, la cum arata lucrurile, nu e bine, nu are rost sa ocolesti realitatea. Orice argumente bune ai avea, termini o cearta, dar incepe alta in scurt timp, din alte motive, stii bine asta. Tot ce poti sa ii spui, e sa lase trecutul tau, ca nu mai exista, si sa iti spuna din momentul cand v-ati cuplat cu ce i-ai gresit tu, ca in trecut nu i-ai gresit cu nimic ei personal, nu aveai cum, daca are logica ce zic
Dupa 3 ani jumate de relatie si stat impreuna, sunt singur din nou, iti spun ca la fratele meu, daca nu e bine, nu sta, nu te tortura, indiferent cat timp trece, nu te lega de ceva daca nu merge.
Da-i papucii ca nu-i normal sa va reprosati ce a fost INAINTE sa va cunoasteti si sa fiti impreuna.
Asta nu este si nu va fi niciodata o relatie fericita fiindca femeia are probleme la mansarda, odata ce este rautacioasa si proasta de gura, ca sa nu spun ca-i proasta de-a binelea.
Hotul striga hotii. Despre ce trecut scarbos e vorba? Daca trecutul asta a fost inainte sa fii cu ea si nu i-ai gresit ei in relatie insa ea iti reproseaza e cam dilie, mai ales ca aproape ti-a gresit, adica aproape te-a inselat. Ar trebui sa-i spui ca nu are dreptul sa comenteze despre trecutul tau avand in vedere ca ea a fost la un pas sa te insele, asta daca tu intr-adevar nu i-ai gresit in timpul relatiei. Mi se pare o tactica de a ascunde mizeria sub pres si a se scoate ea basma curata, o forma de manipulare.
De ce mereu ma vede pe mine vinovat si greseala si nu o ia in considerare si spune ca nu se compara
Își bate joc de tine. Tu după ce ai văzut conversația aia trebuia să termini cu ea.
Am nevoie sa imi ziceti ceva
Sau macar reprosuri daca nu argumente
Mai bine tac -_- tu ști cel mai bine.
Zi te rog
Nu suport deloc da deloc mai bine mor sincer îți spun cu toată inima Dumnezeu miester martor -_- nu suport sa vad oamenii supărați necăjiți și răniți de asta mai bine tac ca știu ca te voi răni-_-. înțelegi-_-. O să-ți dai singur seama și poate ca o sa fie mai bine asa -_-.
Nu ai nevoie de argumente. Da-i papucii si sa se duca la maciuca aluia. Daca te iubea nu se lua de trecutul tau in timp ce ea se crede perfecta.
Da i papucii frate ca nu e femeie de casa…o iubesti cat o iubesti da asemenea faze nu se pot trece cu vederea mai ales ca ea isi tine partea mereu
beausingurlamasamea întreabă: