| Patrecea a întrebat:

Buna.
Am nevoie de voi.
Prietena mea imi tot reproseaza trecutul meu ca am avut un trecut scarbos si imi baga chestiile astea pe gat.
Si mereu imi zice ca eu n-am cu ce sa ma iau de ea ca nu mi-a gresit cu nimic.
Pana intr-o zi cand i-am gasit in telefon niste conversatii cu un tip cum il chema la ea acasa sa faca stiti voi ce in timp ce era impreuna cu mine, dar tipul nu a mai mers ca a intervenit ceva.
Intre timp eu i-am spus despre asta si mi-a zis ca nu se compara cu greselile din trecutul meu si ca oricum tipu n-a mai venit si in continuare imi reproseaza.
Va rog dati-mi niste argumente foarte bune pe care sa i le spun cum ca ar trebui sa se opreasca din reprosat ca sa ne mearga bine.
Va rog nu-mi spuneti ca trebuie sa ne despartim.
Spuneti-mi niste argumente foarte bune ca sa ne mearga bine si sa se opreasca.

17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Schimb-o. Ea oricum nu se mai poate schimba.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Mai bine tac -_-

| Patrecea explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Am nevoie sa imi ziceti ceva
Sau macar reprosuri daca nu argumente

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Patrecea):

Mai bine tac -_- tu ști cel mai bine.

| Patrecea explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Zi te rog

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Patrecea):

Nu suport deloc da deloc mai bine mor sincer îți spun cu toată inima Dumnezeu miester martor -_- nu suport sa vad oamenii supărați necăjiți și răniți de asta mai bine tac ca știu ca te voi răni-_-. înțelegi-_-. O să-ți dai singur seama și poate ca o sa fie mai bine asa -_-.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu măcar înțelegi ce sex face aia cu ăla pe care îl cheamă la ea acasă?

| Patrecea explică (pentru anonim_4396):

De ce mereu ma vede pe mine vinovat si greseala si nu o ia in considerare si spune ca nu se compara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Patrecea):

Își bate joc de tine. Tu după ce ai văzut conversația aia trebuia să termini cu ea.

| Cutezătorul4k a răspuns:

Da i papucii frate ca nu e femeie de casa…o iubesti cat o iubesti da asemenea faze nu se pot trece cu vederea mai ales ca ea isi tine partea mereu

| Drimmero a răspuns:

Hotul striga hotii. Despre ce trecut scarbos e vorba? Daca trecutul asta a fost inainte sa fii cu ea si nu i-ai gresit ei in relatie insa ea iti reproseaza e cam dilie, mai ales ca aproape ti-a gresit, adica aproape te-a inselat. Ar trebui sa-i spui ca nu are dreptul sa comenteze despre trecutul tau avand in vedere ca ea a fost la un pas sa te insele, asta daca tu intr-adevar nu i-ai gresit in timpul relatiei. Mi se pare o tactica de a ascunde mizeria sub pres si a se scoate ea basma curata, o forma de manipulare.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fata asta vrea sa te transforme in SCLAVUL SOTIEI, urgent despartire altfel ajungi carpa de sters pe jos

| Danny28 a răspuns:

Nu ai nevoie de argumente. Da-i papucii si sa se duca la maciuca aluia. Daca te iubea nu se lua de trecutul tau in timp ce ea se crede perfecta.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i papucii ca nu-i normal sa va reprosati ce a fost INAINTE sa va cunoasteti si sa fiti impreuna.

Asta nu este si nu va fi niciodata o relatie fericita fiindca femeia are probleme la mansarda, odata ce este rautacioasa si proasta de gura, ca sa nu spun ca-i proasta de-a binelea.

greece12
| greece12 a răspuns:

1.Trecutul e trecut, nu e o sentinta!
2. Daca dorea un sfant din calendar, sa fi ales de-acolo.
3.Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni pentru trecutul lui!

| MarianWLF a răspuns:

Sa nu iti fie frica sa ramai singur sau sa pierzi vreo persoana, la cum arata lucrurile, nu e bine, nu are rost sa ocolesti realitatea. Orice argumente bune ai avea, termini o cearta, dar incepe alta in scurt timp, din alte motive, stii bine asta. Tot ce poti sa ii spui, e sa lase trecutul tau, ca nu mai exista, si sa iti spuna din momentul cand v-ati cuplat cu ce i-ai gresit tu, ca in trecut nu i-ai gresit cu nimic ei personal, nu aveai cum, daca are logica ce zic laughing
Dupa 3 ani jumate de relatie si stat impreuna, sunt singur din nou, iti spun ca la fratele meu, daca nu e bine, nu sta, nu te tortura, indiferent cat timp trece, nu te lega de ceva daca nu merge.

| MaxSpintecatorul a răspuns:

Du-o la Remat.