Bună, eu te sfătuiesc să nu-l ierți. Ești o opțiune, se vede că se gândește la ea din moment ce i-a scris. Și ce este cel mai important: un om care iubește nu înșeală.
As mai vrea sa adaug ca el predinde ca nu simte absolut nimic pentru femeia respectiva si ca are anumite probleme emotionale... ca el isi doreste totul cu mine casatorie familie si ca regreta enorm ...ca nu o sa mai faca niciodata asa ceva ( mie mi se pare total ilogic ce spune nu inteleg nimic poate si din cauza socului )
Buna.Din pacate, daca timp de trei ani te-a inselat, relatia voastra a durat doar doi ani, nu cinci.Cineva care dupa asa putin timp, cand trece perioada aia roz specifica, de inceput, se izoleaza in bratele/patul altei persoane nu merita o a doua sansa, daramite o viata cu tine.Este parerea mea sincera.Crede-ma ca mai exista barbati pe lume si este mai bine sa fii o perioada singura decat sa ramai cu acest om din frica ca nu gasesti pe altcineva care sa te iubeasca si sa te respecte cum meriti.Sper sa iti gasesti taria de a face alegerea corecta, sanatoasa pentru bunastarea ta. Take care.
Când zice că nu simte nimic te minte probabil, altfel nu îi scria. Părerea mea e să pui punct, nu merită. Ce a încercat el a fost să prindă 2 iepuri dintr-un foc, și acum când vede că una e deja logodită încearcă să o țină pe cealaltă cumva, dar știi vorba românului, când alergi după doi iepuri nu prinzi nici unul.
Dar logodnicul tipei aceleia oare știe? Eu i-aș lăsa așa un mesaj anonim, să știe ce își ia la casă să nu facă o mare greșeală dacă și pe acela îl înșela în același timp.
Cine a plecat o data din casa, va pleca si a doua oara.
Imi vin minte versurile lui Zaharia Stancu: "Ce-ai omorat, omorat ramane!"
Ce mai sperati sa obtineti? O promisiune, o vorba spusa din politete... Nu cred ca va-ncanta.
Da, iertati-l si treceti mai departe. Nu va-ntoarceti la el. Doar iertati-l.
Iertarea este un dar de pret, pe care Dumnezeu a oferit-O oamenilor.
Nu va murdariti sufletul si dupa ce va traiti doliul relatiei, cautati alte orizonturi.
Pentru ca iubirea mea fata de omul asta a fost reala si puternica iar el se comporta de parca ar vrea sa dea timpul inapoi cu orice pret si sa repare ce a gresit...
Really?!
De ce să ierți așa ceva?!
Eu una aș ierta doar pentru că am atașament codependent și oricum neavând încredere în mine suficientă, din cauza fizicului, merg pe principiul că dacă ăla nu mă mai place chiar și așa, îl voi pierde și voi rămâne forever alone pentru că aș avea impresia că nimeni altcineva nu mai m? ar plăcea. Însă eu una aș și profita de acest înșelat al lui și de iertarea pe care i-o ofer. Adică nu l-aș mai iubi never, doar mă voi sprijini mai mult pe el. Îl voi pune să-mi facă curat, mâncare să facă de toate în casă, muahaha și evident eu să mă ocup doar de studiile mele veșnice, pasiunile/hobbyurile mele și de cariera mea. Sau l-aș pune să-mi deschidă afacere, dacă are papagal, ca să fiu și eu soție de patroană măcar și să pot pleca mai târziu de ora 9 la work.
)
În orice caz, ai priceput ideea, doar sub ce formă aș ierta pe cineva în care am pus atașament, sentimente, timp și dedicare, doar așa, oferind multe altele la schimb. Adică măcar dacă-l iert să mă fac și eu cu ceva. Cât de iubire evident că nu se mai pune problema, ok, poate mai merge un sex, ok, poate mai avem și momentele noastre bune din când în când, dar asta evident doar când vreau eu și aia e. Iar dacă nu acceptă aceste condiții, atunci cius.
Cam așa gândesc eu.
Însă tu dacă nici măcar căsătorită nuești cu el. De ce să te complici? De ce să te condamni deja la a ajunge într-o relație de genul? Why?!
Poate după chiar apar și copiii, poate va căsătoriți în cele din urmă și nu uita, că cine are viciul x, nu va prea renunța never la el, evident și cu viciul înșelat.
Deși sincer viciul ăsta îl cam practică azi foarte ușor bărbații ăștia maciști. Apoi tot ei au tupeul să spună că noi ladys suntem niște bitches. Ooohooho, sunt niște idioți. Și oricum și dacă unii ar întâlni bitches, o merită, pentru că alea apar în viața lor doar ca să le arate cine de fapt e nebunul, care susține că e ispitit de Eva, dar niciodată nu și-ar admite propria vină.
Ăștia chiar o merită.
Așa că, sfatul meu ar fi să nu-l ierți, sincer. Nu merită nimic de la tine.
Sa ierti? Nu imi vine sa cred ca iei in considerare aceasta optiune, adica tu nu insemni nimic, el sa fie fericit.
Nu trebuie sa accepti cand gasesti mesaje intre el si alta tipa, ce sa mai zic de sex, nu exista scuza cand inseli, daca nu iti mai trebuie te desparti, fugi cat mai departe, sau ramai in continuare cu el pana gaseste alta cu care sa se culce, poate intr-o zi ai sa te trezesti la realitate.
Fato, nu mai adauga nimic, deoarece asta spun toti porcii cand sunt prinsi.
Vezi-ti de viata, sunt foarte multi barbati in lumea asta si chiar si in Romania care viseaza la o iubita. Da, da, e greu, dar vei trece peste calvarul asta.
Repet: gandeste-te ca mai sunt baieti/barbati pe lumea asta care te-ar aprecia si care te-ar iubi pe bune.
Stiu ca oamenii iti zic aici clar sa pui punct relatiei dar eu o sa iti zic sa faci exact ce simti tu. Poate ca asa neimplicati ne e usor sa spunem sa gasesti altul si vad ca toti pe aici viseaza la iubiri si relatii magice. Multi inseala si e in natura oamenilor sa insele, suntem mamifere care inselam din diverse motive. Eu sunt o persoana extrem de geloasa si posesiva, nicidecum una care sa accept usor sa fie inselata, dar eu i-as mai da o sansa.
Oricine greseste sa stii, dai o noua sansa, dar o sansa adevarata, nu una in care sa il suspectezi la orice pas. E foarte posibil sa isi fi invatat lectia cumva si sa se schimbe.
Sfatul meu este sa mergeti cat de curand puteti intr-o vacanta de cateva zile si lamuriti acolo daca mai puteti continua sau nu
Daca te înșeală, lasa-l și găsește un alt băiat care te va iubi cu adevărat.
Pentru inselaciune, daca nu ar fi o casnicie si copii la mijloc, nu as merge mai departe cu relatia. As pune punct si as lua-o de la capat cu mai multa bagare de seama.
Nu e vorba de dragoste din partea lui, ci esti doar a doua optiune. Parerea mea este ca ar trebui sa va despartiti, deoarece va pierdeti vremea unul cu celalalt. Cu siguranta iti vei afla pe altcineva care sa te iubeasca.
Belingot întreabă: