| valintinvalic2011 a întrebat:

Buna am nimerit intr-o asa situatie vorbesc cu o fata de un an in coace si vorbesc cu ea pe skype o data a inceput sa plinga si sa spuna ca ma iubeste adica traieste rau spune ca are parintii rai si nimeni nu o mai intelege ca mine dar si eu tin la ea si a spus ca sa ne intalnim problema este ca noi traim la 100 km unii de altii si nu putem sa ne vedem in afara de skype ea a spus ca peste 5 ani cind asa terminam liceul si asa dam bacul sa ne ducem la o universitate amindoi si eu ma gindesc nu stiu ce sa fac eu m-as duce sa invat la universitate cu ea dar tuma 4 ani eu ma gindesc ca peste 4 ani ia si asa ma uite ce pot sa fac? nu am cum alt fel sa ma vad cu ea o iubesc si eu nu sunt asa bogat ca sa ma duc si sa vin de la ea (si nu spuneti ca dragoste pe internet nu este voi nu ati trait aceasta stare)

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am o singura intrebare sckype are chat unde cunosti persoane noi?

sincer eu nu mas implica ca e greu vei suferi mult crede-ma

| valintinvalic2011 explică (pentru RAY):

Nu nu are dar am vazut pe facebook si pe urma in skype
si eu si asa sufer si daca spui tu ca voi suferi si mai mult...sad

| Moora123 a răspuns:

Este o lectie pe care o vei invata practic.

Idealizezi prea mult o persoana, o relatie, situatia ei. Te simti superman. Iti ofera placere ca ai putea sa fi singura ei sursa de placere.

Insa nu este tocmai asa, din moment ce tu sau ea, in clipa in care gasiti ceva mai bun, renuntati la "relatie".

Crede-ma, in clipa in care te simti singur si neinteles, o relatie virtuala ajuta. In clipa in care iei pe cineva in brate, te culci cu aceea persoana, etc, toata viziunea aceasta idealista dispare.

| Enki a răspuns:

Inteleg prin ce treci.si eu am o relatie la distanta.eu sunt din deva, iar el din bucuresti.si nu putem face nici cum sa ne vedem.totusi inca suntem impreuna chiar daca ne despart sute de kilometri.suntem impreuna de 4 luni.totusi nu credem ca ne vom putea vedea vreodata, asa ca acum suntem mai mult prieteni.te sfatuiesc sa o spriji cat poti tu de mult, sa ii dai sfaturi cand are probleme, sa ii spui ca ti la ea si vei face tot ce poti sa o ajuti.nu ii promite ca o sa va vedeti pentru ca nu poti fi sigur de asta si nu cred ca vrei sa o dezamagesti. spuinei totusi ca o sa te gandesti cum ati putea sa va intalniti.e cam greu, desigur.as putea sa te ajut sa ajungi la ea, dar trebuie sa stiu unde stai tu si unde sta ea.si cati ani aveti. daca vreisa vb cu mine si in privat scriemi pe TPU sau pe mess la lorebalan25@yahoo.com

| valintinvalic2011 explică (pentru Enki):

Intlegi drumul de la mine la ea are distanta de 127 km si eu nu am asa bani ca sa ma duc si sa vin de acolo intr-o zi crede-ma ca m-as duce in fiecare zi dar banii nu imi dau voie

| MicSiRau a răspuns:

Nu renunta frate... acum ca vorbesti de 4-5 ani sa va vedeti sincer e cam mult dar daca va intelegeti nu se stie ce se va intampla maine sau peste o luna un an si va veti putea vedea,asa veti ajunge sa va cunoasteti si fata in fata si in caz ca veti ramane cu aceleasi sentimente si dupa ce va veti vedea va veti consolida" asa zisa relatie" chiar daca e pe internet. poate e o fata chiar ok si merita, nu trebui sa va judecam noi sau altcineva, sunt mii de relatii care s-au format astfel si inca traiesc fericiti, totusi nu va despart asa multi kilometrii, si poti strange in fiecare luna cate putin din "putinul" tau si va veti putea vedea odata la cateva luni macar pana veti ajunge la aceiasi facultate. cine stie. Mult succes

| InnocentLoovee a răspuns:

Si eu am relatie la distanta. si el e din Spania, momentan. La noi mai dureaza un an pana se muta definitiv aici si urmeaza sa ne vedem saptamana asta. Parerea mea e ca merita si o relatie la distanta, de multe ori functioneaza mai mult decat cele "reale", dar 5 ani.e o perioada foarte lunga. Daca nu va puteti vedea pana atunci deloc eu nu stiu ce sa zic, eu una nu cred ca as putea face fata x_x. Dar vedeti voi pe parcurs. dar nu o parasi. Ajut-o sa treaca peste problemele ei cu parintii ei pentru ca imi imaginez ca ii e foarte greu, am trecut si eu peste asta. Eu zic sa fiti impreuna si sa vedeti pe parcurs ce se va intampla. Succes!

| RAY a răspuns (pentru valintinvalic2011):

Si eu am avut o relatie la distanta crede-ma ca e greu de tinut,pai la inceput a fost apoi a inceput gelozia,neincrederea imi era dor de ea o vream sa o ating, sa o sarut sa o am, apoi ma mintea deveneam paranoic in fine faci cum vrei dar crede-ma e greu, foarte greu sa crezi in cineva departe de tine, si in urma acestei relati mi-am si pierdut increderea in fete vad ca toate sunt ca ea

| RAY a răspuns (pentru Enki):

Nu gandi asa dramatic nu va desparte mii de km, in viitor va merge la tine va veti muta impreuna

Daca esti elev cat costa drumul?

| valintinvalic2011 explică (pentru RAY):

Undeva la vreo 30 lei dar eu nu am asa bani ca sa pot sa ma duc in fiecare saptamana la ea eu si asa invat si trebuyie bani ca sa ma duc in fiecare dimineata si sa vin de la scoala si daca eu nu sunt asa de bogat mie inca imi mai trebui si de mincare la scoala si nu-i asa de simplu

Te inteleg fi fara grija te inteleg saptamanal da e reu dar lunar ai putea