Daca nu-i vei "onora" mereu dorintele sexuale si vei incepe sa-l respingi sau descurajezi prin indiferenta manifestata, s-ar putea ca la un moment dat sa te trezesti ca incepe sa-si satisfaca dorintele alaturi de altele dispuse sa-i satisfaca dorintele si fanteziile sexuale. Daca nu ai stiu pana acum, afla ca dorintele lui sexuale chiar daca tie ti se par exagerate ca frecventa, sunt cat se poate de normale la varsta voastra. Mullta sanatate!
Man gen daca nu va potriviti in pat asta e nevoile sunt un lucru personal si fiecaruia ii trebuie satisfactia lui unii mai mult altii mai putin trebuie sa reusesti cumva sa ajungeti la un rezultat de comun acord altfel relatia no sa poata sa dainuiasca.
Intr-un fel cam exagereaza si el. Vorbeste cu el ca ce este mult, uneori strica. Daca te iubeste cu adevarat ar trebui sa inteleaga ca sexul exagerat te deranjeaza si ca trebuie sa o faceti mai rar. Dar, daca organismul lui ii cere sex exagerat nu ai decat sa-l accepti pana cand la un moment dat se va mai linisti si veti face sex mai rar. Atentie! refuzandu-l azi, refuzandu-l maine, el isi poate gasi o alta fata care-l accepta sa faca sex exagerat si va fi o vreme cand nu mai vrea sex cu tine.
Nu e adevarat, iubitul trebuie sa inteleaga ca sexul nu se face la comanda, ca vrea el si se supara, sexul se face in 2 de placere, daca ea e obosita si nu primeste placere, iubitul trebuie sa inteleaga ca alta data o vor face. Sa isi satisfaca dorintele sexuale in alta parte? inseamna ca vrea doar sex de la tine si atita tot, un iubit intelegator nu te va forta sau supara ca in o seara nu vrei sa faci sex cu el!
Nu are de ce sa se supere pe tine, intr- adevar esti obosita, sexul se face de placere, nu ca el vrea si gata, se supara daca nu o faceti. Eu tot inainte o doream pe iubita mea in fiecare seara si ea mi-a zis ca e obosita, eu o inteleg, se mai intampla, nu asculta ce zic altii, daca iubitul tau tine la tine cu adevarat dar nu doar pentru sex, te va intelege si nu se va supara. Daca continua sa se supere, trimite-l naibii si atata tot, iti vei gasi altul care sa te inteleaga si sa te cuprinda noaptea, sa iti fie alaturi, succes
Nu este normal ca partenerul de viata sa nu inteleaga ca ce e prea mult e prea mult.