anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o amica care m-a rugat sa postez intrebarea asta, ea a facut sex neprotejat cu prietenul ei dar fara sa se termine in ea, iar apoi dupa cateva minute, dupa ce el s-a sters au facut din nou fara sa se termine in ea, si-a facut un test de sarcina si a aiesit pozitiv, a spus ca isi mai face un test sau doua si daca iasa tot pozitiv atunci va avea probleme, va rog raspundeti plauzibil si folositor, dau funda! astept raspuns cat mai repede

Răspuns Câştigător
| madykary a răspuns:

Draga mea, eu am 20 de ani! prietena ta este insarcinata! pentru ca partenerul ei nu a urinat pentru a se scurge de sperma.doar s-a sters ...si automat la al doilea contact sexual. sperma a intrat in ea.sad imi pare foarte rau! prietena ta este insarcinata! nu se fac doua acte sexule unul dupa altul fara ca partenerul sa nu urineze pentru a se curata de sperma. daca facea asa era bine! acum sa se duca la un medic ca faca ceva cat mai curad.decat avort nu are ce mai face! imi pare rau pentru easad va pup

24 răspunsuri:
| Jorah a răspuns:

Se poate sa fi sters doar sperma, si sa ii fi ramas cateva picaturi de lichid prejaculator care e plin de spermatozoizi, unde se poate ramane foarte usor gravida, De ce nu folosesc ei prezervativul, de mai apara de BOLI.

| OricineAltcineva a răspuns:

O sa iasa negativ testul daca el s-a sters bine

| Lifeisawargame a răspuns (pentru madykary):

Si avortul se poate face fara stirea parintilor? adica ma refer daca poate sa faca, fara ca parintii ei sa fie chemati sa semneze ceva sau stiu eu...

| ioana12345 a răspuns:

Da intelg. ca e scump tare un prezervativ n-am ce zice.
na ce sa zic
transmite-i toate felicitari din partea mealove struck!

| Lifeisawargame a răspuns (pentru ioana12345):

Aveau prezervative dar au vrut fara...nu stiu de cethinkingstraight face

| madykary a răspuns (pentru Lifeisawargame):

Nu se poate daca acea fata este minora, respectiva trebuie sa se prezinte la avort cu parintii;(

Si alta metoda sa piarda sau sa isi provoace sa piarda sarcina exista? ce riscuri sunt?straight face

Ea era pe ciclu atunci se poate sa fi rams insarcinata? si i-a mai venit si dupa aceea

| katy a răspuns (pentru Lifeisawargame):

Doamne fereste, poate muri. inca ceva, rezultatul bun pe testul de sarcina iti iese la minim 2 saptamani de la actul sexual. daca ea si-a facut testul imediat dupa acel act asta inseamna ca ea ramasese de mai demult gravida.cel mai bine e sa vada cum face si sa vorbeasca cu parintii pana la urma si avortul prezinta foarte multe riscuri, sa se gandeasca foarte bine ca a gresit si trebuie sa isi asume responsabilitatile, poate peste cativa ani chiar isi va dori sa aiba copii si nu va mai putea din cauza unui avort facut

| Lifeisawargame a răspuns (pentru katy):

Nu a ramas cu altcineva. ei i-a aratat deja testul pozitiv. dar poate sa fi ramas gravida daca avea ciclu atunci si daca i-a mai venit si dupa?

| Lifeisawargame a răspuns (pentru katy):

Fata nu facuse de mult timp, este posibil ca testul de sarcina sa fie eronat? sa isi mai faca cateva test?

| ioana12345 a răspuns (pentru Lifeisawargame):

Au vrut adrenalina?laughingacum vor avea partelaughing...sau doar ea.

| ConnstanntiN a răspuns (pentru madykary):

TOTAL DE ACORD! bravo, o persoana care stie sa dea raspunsuri...

| ConnstanntiN a răspuns (pentru Lifeisawargame):

Cat timp a trecut de la contactul lor sexual?

Un rezultat bun al testului de sarcina eu stiu ca apare abia dupa 2 saptamani de la contactul sexual. spune-mi cat timp a trecut de la acel act?

Nu am intentionat sa spun ca a facut-o cu altcineva, probabil tot cu partenerul ei dar cu mai mult timp inainte, daca nu au trecut 72 de ore de la actul sexual are timp sa ia pastila de a 2-a zi se numeste postinor 2

Nu nu :O:O: te rog nu fa asa cevaa:O:O:O nu! isi va pierde viata! ducetiva la medic!

Dragul meu, matusa mea are 30 de ani si a ramas insarcinata in prima zi de menstra sad imi pare rau

| madykary a răspuns (pentru ConnstanntiN):

Multumesc constantin:*

Nu face nimic :* si totusi...ai trecut printr-o experienta de genul? thinking

Aproape era s-o patesc si stiu ca asa este! exact cum i-am explicat persoanei aleia cum sta treaba! deci acum ma protejez, gata cu fazele de genu ca-s aiureawinking:*

Aha...bine ca e bine atunci big grin :*

Da,nu vreau sa ma joc cu focul ca s-ar putea sa ma ardwinking

| Adina77 a răspuns:

Sarcina.
Spermatozoizi ramasi pe uretra.