Cred ca te vrea cel putin sexual. Nu poti spune din cum se comporta daca va fi alaturi de tine si dupa aia, depinde ce alte optiuni are (alte prietene cu care face sex).
Sa ai grija pana la 15 ani sa n-o faci cu cineva care e mai mare ca tine cu peste 3 ani, poate fi foarte grav pentru el daca se afla.
Spune-i mamei si vezi ce-ti spun ea, daca tu nu esti capabila sa gandesti si accepti ca baiatul sa te dezbrace, si sa-ti bage mainile sau altele, peste tot.
Este inadmisibil sa ai 12 anisori si sa va jucati cu focul, asa cum faceti voi!
Nu te mai duce la baieti acasa si nici nu mai aceepta sa-ti bage mainile in san sau chiloti, ca maine -poimaine creste burta si nu stii de ce.
Este vremea sa discuti cu mama ta ce se intampla intre o fata si un baiat de la anisorii astia, si de ce nu este bine sa-i permiti baiatului sa te atinga pe corp sau pe oraganele genitale.
Mersi de sfat, boss. Și eu am 35 de ani, nevasta și copil la școală. Copilaș e cea căreia îi recomanzi tu să sară pe colegi.
Anonim9288910746
Rank 816.001 din 1.470.919
Înregistrat la 28 Mai 2022
Ultima logare: 1 Iun 2022
Utilizator Junior
ca esti troll
Sa nu mai mergi cu prietenul sau la un prieten al lui la el acasa. A fost cuminte ca nu a mers mai departe sa te forteze sa faci sex cu el.
Ar trebui sa iti cauti prieteni care nu au comportamente de genul acesta, dar ce stim noi, suntem prea batrani sa dam sfaturi.
NU SUNTEM IN ANII 90', DE CE PLM VA BAGATI IN PROBLEMELE ALTORA? fata ti a creat sa o ajuți nu sa o critici
Du-te mai copilas, la 14 anisori nici cum te cheama nu stii.
Du-te mai copilas, ca la 14 anisori nu ai minte mai multa ca fetita aia de 12 ani.
Si nu mai sta cu puta in gura, ca-i rusine!
beausingurlamasamea întreabă: