anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare, am facut sex protejat si luam si Diane35. Prezervativul nu cred ca s-a rupt,, cel putin prietenul meu nu mi-a zis nimic. Problema este ca mi-a intarziat ciclul menstrual 2 zile si am cam toate simptomele unei sarcini. Intrebarea este, credeti ca pot fi insarcinata? Mi-e frica sa fac un test de sarcina. Multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care iti administrezi pastile anticonceptionale Diane35, o sarcina ar putea sa se formeze doar in cazul in care nu ti-ai administrat mereu la timp si corect pastilele AC. Daca administrarea pastilelor s-a facut zilnic, corect si la timp formarea unei sarcini devine IMPOSIBILA in proportie de 99, 4%. In plus ati folosit si prezervativul insa absolut INUTIL (este alegerea voastra) fiindca acesta ofera o protectie incomparabil mai mica comparativ cu protectia oferita de pastila anticonceptionala. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| BiancaT17 a răspuns:

Fa un test de sarcina, pe bune! Doar asa poti afla..Desi nu cred ca ai putea fi.

| GdX a răspuns:

Stai linistita ca nu ai nimic. Asteapta 2 saptamani de la contactul sexual si fa-ti un test de sarcina. Nu ai simptomele unei sarcini imediat dupa un contact.

| SorionMaxxx a răspuns:

Da, poti fi si la 5 ani daca faci sex
sad

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat nu ai cum sa fii gravida.

| jnfhjfuh a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult pentru raspuns!