| nikosweet a întrebat:

Am o intrebare: Am un prieten de 3 ani si acum putin timp ne-am certat si i-am sugerat sa o luam de la capat, insa el a zis sa o luam de la,, capatul capatului". Adica e de acord sa fim impreuna dar sa/l cuceresc (cand am inceput relatia noastra el a facut primul pas, si in orice chestie de cuplu el facea primul pas si uneori imi reprosa asta spunandu-mi ca nu tin la el, ca doar el isi doreste sa ma sarute, atinga etc si ca eu nu imi doresc pentru ca nu iau niciodata initiativa). Iar acum a zis sa consideram ca nu am fost impreuna niciodata, dar mi/as dori sa fim, sa fac ceva in legatura cu asta. Ce as putea sa fac? Cum as putea sa ii imoi inima din nou? Eu sunt genul de persoana mai timida si mai rece, iar el e genul mai pretentios, vrea ca iubita sa fie foarte apropiata de el, sa fie pasionala si sa. i arate ca il iubeste, si sa fie sigura pe ea si pe sentimentele ei. Eu nu stiu ce sa fac? Mi-e frica, poate ca nu ma mai iubeste Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca eu il iubesc foarte mult si acum mie foarte frica sa nu il pierd. Cum sa-l cuceresc? Ce parere aveti, cum as petea sa-mi rezolv problema? Eu nu prea m-am gandit la asta, mie imi era bine cand el imi arata ca ma iubeste dar acum nu prea stiu, de asta va cer voua ajutorul. Va rog din suflet ajutati-ma! Dau funda

Răspuns Câştigător
| Laaviniaa a răspuns:

Lasa timiditatea si partea cu "rece" de o parte. Vorbeste cu el, fa-i complimente, usor usor sa ajungi sa il iei in brate, mangaiel, pupa-l. El ti-a dat o sansa zicandu-ti sa il cuceresti si vrea sa vada ca si tu il iubesti si o sa accepte ca tu sa il saruti, imbratisezi etc. Daca il iubesti de ce sa nu le faci?

2 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Si eu am nevoie sa-l "recucerest" pe a meu...doar mi-a si zis asta.
Pai intreaba-l ce anume il deranja la tine, sa-ti enumere greselile care le faceai. Dupa ce ti le spune, stai si mediteaza ceva timp ce treaba asta si spune-ti in minte: " trebuie sa-l recuceresc! TREBUIE! " si sa incerci sa ameliorezi incetu cu incetu greselile alea. Daca el nu vrea sa ti le spuna, si vrea ca tu sa-ti dai seama singura de ele ( asa a fost la mine ), incearca sa le gasesti, si apoi vezi care chestii le-ai facut pe care sigur tie nu ti-ar place sa ti le faca si el. Si totusi nu fi timida >big grin

| nikosweet explică (pentru Laaviniaa):

Multumesc!