| Anieanie a întrebat:

Bună! Am o întrebare. Anume este greșit ca fata să fii atrasă de BDSM, dar nu de orice parte de BDSM. Doar de cea prin care să pui băiatul să poarte costume, să îl penetrezi anal ori cu mâna ori cu un vibrator, să folosești și alte jucării pe el, să te gândești să îi pui o pamblica drăguță apoi să îi lași semne pe corp. etc. Dar și stimularea penisului prin a-l masturba fără să îl lași să își dea drumul până vrei tu. etc etc. Anume cred ca sunt atrasă de partea BDSM dar în mod special de asta, și mi-ar dori să încerc așa ceva dar pe cineva dar să fi format și o legătură romantică, iar apoi poate și pe mine. Dar îmi surâde mai mult prima variantă. Doar ca nu știu cum să găsesc pe cineva cu care să îmi completez gusturile anume să avem aceata compatibilitate sexuală la care vreau eu să ajung. Pentru ca toți băieți care se dau la mine încep mereu cu aceleași dulcețuri prin care te laudă ca ești frumoasă și deja cred ca au dat lovitura. Când îți cer și numărul. Și am ocazia doar să întâlnesc și să și refuz băieți care îmi dau seama ca nu ar face niciodată ce vreau eu așa ca nici nu mă mai deranjez să intru într-o relație unde să îmi forțez preferințele și poate să fiu și respinsă pentru. Vreau să întâlnesc pe cineva care să îi surâdă la rândul lui ideea dar oare unde a-și putea? În cluburi cred ca toți vor doar să o tragă nu să și-o ia de la o fată. Pe internet am început să citesc pe reddit experiențe ale unor băieți care se simt bine în astfel de relații și nu mi se pare ceva inacceptabil. Doar ca putinți sunt cei ce ar vrea să își ia limbi și degete și vor doar să dea. Vorbitul urat de asemenea s-au obraznic. etc primit. Așa ca vreau niște sfaturi dacă ar trebui să abandonez poate aceast ideal și să încerc să îmi schimb preferințele fără să încerc măcar, sau poate într-un viitor va fi posibil doar să nu îmi forțez preferințele pe nimeni. Dar încerc să citesc băieți care se dau la mine și nu am cum să îi refuz din cauza ca știu ca nu ar face asta nici unul nici în ruptul capului și nu vreau sa risipesc timpul nimănui.

3 răspunsuri:
| Anieanie explică:

Și să completez nu ca am ceva doar cu excitarea anala, dar mai mult și a penisului folosind mâna și jucării, iar într-un final cred ca este mai excitant și mult mai special când folosești vaginul sau altceva de la tine. Asemenea tot ce primești nu este altfel primit? Apoi. Pentru ca este cu totul altă dinamică. Dar simt ca distracția și plăcerea e mult mai intensă așa.

| doctorandus a răspuns (pentru Anieanie):

Despre preferintele tale: nicio parere.

Dar asta nu e website de dating.

| Biancabu a răspuns:

Hey buna iubitu.meu este cee3a ce cauți. Și eu am aceasta fantezie și la. Găsit pe iubi te invitam alaturi de noi să facem ce vrem cu al. Poți face cu el.