| elisaxoxox a întrebat:

am o intrebare, ce se intampla daca am luat pilula de a doua zi, si barbatul nu s-a ejacuat, nu s-a spermat in mine? Mentionez ca mi-a venit menstruatia de 2 ani. Dau funda. E ceva urgent. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai crezut ca are gust de mentosan sa stii ca te-ai pacalit. Daca intr-adevar ai inghitit asa ceva fara nici un rost te asigur ca in urmatoarele 6-9 luni s-ar putea sa ai probleme grave cu menstruatia si nu tocmai placute.Acea pastila se administreaza DOAR la indicatia medicului ginecolog si numai in situatia cand sarcina este imposibil de evitat. Ceea ce pot sa-ti spun fara sa gresesc este aceea ca ai dat dovada de IRESPONSABILITATE INADMISIBILA. Roaga-te sa nu ai si alte efecte adverse in urmatoarele luni.Pana atunci iti doresc multa sanatate.

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Nimic, doar ai luat pastila degeaba.

| LoveSleep a răspuns:

Ai făcut sex măcar?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat ginecologul ti-a prescris pilula de a doua zi, inseamna ca a considerat ca riscul de sarcina este foarte mare si merita sa te supui reactiilor adverse (foarte serioase si pe toata viata) pe care le poti avea dupa pilula de a doua zi. Este ciudat ca daca partenerul tau nu a ejaculat, deci riscul de sarcina era de maxim 25%, ginecologul a considerat necesar sa iti dea pilula de a doua zi, mai ales ca aceasta nu exclude complet o sarcina. Totusi, inseamna ca au existat argumente exetrem de puternice pentru a te suypune unui astfel de pericol. Ramai in supravegherea atenta a ginecologului, o sa ai mai multe probleme in urmatorii doi ani, apoi, cu ajutorul lui, poti chiar depasi situatia fara sechele semnificative

| ywar a răspuns:

S-a spermat? Tu asa ai auzit ca se spune? Cati ani ai? 12, cumva?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ywar):

Ejaculat suna foarte urat, iar pentru unele de-a drepul "ca dracu" astfel ca pentru cele cu urechea "mai fina" s-ar putea chiar sa "deanjeze" la ureche. laughing