Iti dau eu raspunsul eu am ajuns la 30 de ani. ma rog mi-am dat seama mai devreme dar acum sunt convins. se numesc bani. trebuie sa arati ca ai bani. stiu ca e aiurea dar asa e societatea asta in ziua de azi. cauta alt gen de fete. iar fraza este folosita ca sa nu te jigneasca ca nu vrea sa te mai vada niciodata si ca nu puteti fii niciodata impreuna. pune mana si invata si fa o meserie banoasa atunci le alegi tu pe ele
Pai...In ziua de azi conteaza fizicul si banii dar unele fete(putine) aleg baiatul potrivit dupa comportament. Daca chiar nu ti-o poti scoate din cap(cum am patit eu) trateaz-o cu indiferenta (nu sa nu o bagi in seama...fii putin mai departat) si se va da ea la tine, te asigur
Crezi foarte bine, iar multe fete isi motiveaza politicos refuzul prin aceasta gaselnita.
Fizicul este destul de putin important (sau mai exact e important pentru foarte putine fete). Fii destept, glumet, de treaba, de incredere, poarta-te bine cu toata lumea din jurul tau si vei avea mai mult success.
Toate fetele viseaza acum la printul calare pe un cal alb care vine sub geamul lor si le canta serenade in timp ce arunca cu bani. Trebuie sa iti gasesti o fata potrivita pentru tine, sa nu te grabesti in ati alege jumatatea ca apoi cand ai dat de necazuri ea nu va mai vrea sa stea cu tine si va distruge o familie, iar daca veti mai avea si copil, acesta o sa va urasca pe pe amandoi. :3
Ai dreptate, e tarziu oboseala maine munca ca deh n-am bani deci sunt prost
Persoanele de fata se exclud. Nici la mine nu dau sacii de galbeni pe afara
Sunt doi factori: siguranta materiala si implicarea afectiva. Daca nu ai un servici, locuinta, daca nu te descurci cu banii, atunci nu prea le oferi aceasta siguranta. Daca nu te arati interesat de problemele lor, nu esti un bun ascultator, atunci nu dovedesti ca te-ai putea implica intr-o relatie.
Sau pur si simplu, pentru ca cele cu care ai vorbit sunt superficiale si nu cauta o relatie serioasa, decat un cuvant cu patru litere.
AndrewTate7789 întreabă: