| abck a întrebat:

Buna,am o intrebare la care probabil cele mai bune raspunsuri sunt cele ale baietilor dar si ale fetelor sunt foarte importante! Cum imi pot recucerii fostul iubit? e genul de baiat smecheras el mi-a spus ca i s-a scarbit sa-l tot caut sau ceva de genul si de vreo 4 zile nu-l mai caut iar acum 2 zile am trecut cu o fata prin fata clasei lui si el era pe acolo iar ea mi-a zis ca se uita dupa mine.Cum il pot recuceri? in afara de a-i arata indiferenta, cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| MyRi a răspuns:

Fa-l gelos smecherai urasc asata si daca poti chiar cu prietenul cel mai bine, dar si daca iti iese si vine la tine sa va impacati nu o fa din prima oricat tiai doar smecherasi sunt atrai de fetele care ii fac ca fuga dupa ele, dar totusi amageste-l nu-l fa sa se dea batut da-i sperante dar nu te impaca cu el doar peste cel putin 2 saptamani dupa ce a tot fugit dupa u daca nu o face atata timp nu merita si sa fiu sincera inseamna ca el doar te-a folosit, dar oricum o sa-ti iasa sa-l faci gelos si o sa incerce sa va impacati dar te rog sa nu-i cedezi fiind ca va fi mai bine pentru u crede-ma ca stiu din experienta, cand vine vb de relati esuate eu sunt maieste si deja stiu cum sa controlez eu lucrurile sau cel putin sa-mi impun niste lucruri

4 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Ti-a spus chiar el ca nu mai vrea sa il cauti. Deci, lasa-l sa faca ce vrea.
Nu exista alta cale in afara de indiferenta.

| SentimentalConsil a răspuns:

Si tu la fel ca ceilalati, faceti mare greseala sa nu dat detalii despre ce anume a dus la despartirea voastra, sa nu recurgi la prostia de a-l face gelos si sa te afisezi cu alt baiat

| Th3BeST a răspuns:

Deci : lasa-l sa astepte pana nu mai poate laughing dupa o sa vina in genunchi (mie asa mi s-ar intampla laughing )

| Th3BeST a răspuns:

Nu ii mai da atentie... dupa. o sa vina in genunchi la tine.