Mare ti-e gradina! Aveai sperma pe degetul ala? Daca nu, poti sa stai linistita.
Doamne a nu stiu cata "fata" esti pe care o intreb:de ce naiba faceti sex daca nu sunteti informate si apoi sunteti speriate de bombe? Nu, nu esti insarcinata dar te rog sa-mi raspunzi la intrebare! Deja nu va mai suport.
Sunt foarte informata, doar ca sunt paranoica
Pai tocmai asta ziceam.Ori nu sunteti informate ori nu sunteti pregatite si apoi parca sunteti speriate de bombe(vorbesc la general pentru ca sunt nu stiu cate cu intrebari ca a ta). Lasa sexul pana o sa simti ca esti pregatita.
Allooo.
Uneori esti paranoic din grija. Nu din neinformare. Ar trebui sa iti dai seama ca e la inceput, pe parcurs nu mai stai cu stresul si grijile astea da` pana te bagi "in paine" le ai.
Prea multa lume care crede ca le stie pe toate pe-aici.
http://dssmile.wordpress.com/
Eu am specificat ori proasta informare ori nu e pregatita pentru asa ceva. Daca stie ca o sa stea cu frica apoi pai sa n-o mai faca.Macar sa tina pentru ea sa nu-i mai streseze si pe ceilalti din jurul ei.Stiu cum e ca am patit si eu cu "speriate" de astea.
Stai linistita, daca prezervativul nu a fost rupt sau nu a alunecat inauntru nu sunt sanse de a fi insarcinata.