| Ablex222 a întrebat:

Am o întrebare legata de penisul meu. Eu am 14 și sunt virgin am 16 cm, problema e ca atunci când îmi desfac penisul ma doare dar pot sa o fac. Când îmi ating capul simt o durere mare și când mi-l închid. E problema serioasa? Peste 2 săptămâni e posibil sa fac sex o sa am vreo problema? O sa ma doar atunci când o fac? ar trebui sa ma duc la un doctor?

5 răspunsuri:
| Willis a răspuns:

Nu ar fi ceva foarte grav. Dar, când te speli cu apă și săpun sau gel de duș pe capul penisului decalotat total, la fel simți durere? Eu cred că se manifestă așa pentru că nu prea atingi capul, ai reținere sau ți se pare neimportant. Dar dacă decalotezi cât mai des (exemplu, când faci pipi, la duș când te speli pe capul penisului), se va obișnui și nu vei mai avea durere

| AdyA1998 a răspuns:

Ba dracu dar e o moda sa faci sex la 14 ani nu? Te doare ca se irita capu pli de la laba. Io la vârsta ta beam suc tedi si tu vb de sex la 14 ani

| Ablex222 explică (pentru AdyA1998):

Pai asa sunt adolescenți acum

| Emilian65 a răspuns:

Ai aceste dureri din cauza masturbarii in exces. Lasa-te de masturbare si vei mai avea asemenea dureri. In cazul ca aceste dureri vor persista, consulta un medic urolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, cu fimoza nu poti sa ai tu un cuc de 16 cm!
Este clar ca-i jumatate din cat ai scris aici, dar probabil l-ai masurat de la anus (gaura fundului) de aceea ti se apare ca-i mai mare.
Mergi la medic sa-ti elibere cucul si sa-i dea voie sa creasca!
In ce priveste sexul al 14 ani, este inexistent!
La varsta asta, nu confunda masturbarea cu sexul, ca-s 2 lucruri total diferite.