| sonyaheart a întrebat:

.am o intrebare, legata de situatia care sunt. Are rost sa stai cu cineva care nu simte nimic pentru tine, dar tu esti dispus sa lupti sa il faci sa te iubeasca? Treaba sa in felul urmator..prietenul meu s-a despartit acum 2 saptamani de mine din cauza unei prietene cu care am inceput sa umblu iar lui nu i-a placut asta,anturajul cu ea,plus ca l-am mintit din cauza ei sa ma acopar ca nu mai umblu cu ea,si la deranjat,iar acum ne-am impacat. si in seara asta mi-a spus ca nusimte nimic pentru mine,ca niciodata nu il voi atrage dar vom vedea daca ma schimb,nu il mai mult si nu mai sunt falsa cum spune el se va schimba asta,ca cica din cauza ca l-am mintit l-am facut asa. dar ma gandesc ca poate imi spune asa ori ca sa ma indepartez de el de tot,ori ma pune la incercare sad. i-am spus sa numi dea sperante false,ca o sa sufar mai mult si a spus ca o sa imi zica in fata daca mai are rost sa continuam sau nu. Acum nu stiu ce sa cred,de facut am sa fac in felul urmator, ma schimb ca sa vada ca nu mai mint si nu sunt falsa. Imi puteti raspunde la prima intrebare va rog, si sa-mi spuneti parerile voastre ce ati crede daca ati fi in locul meu. De 2 zile am inceput sa vorbesc din nou cu el, si chiar ieri iar m-a prins ca stau cu "prietena asta " si l-am mintit canu am stat cu ea. Multumesc ca ati acordat atentie si ati citit!

14 răspunsuri:
| sonyaheart explică:

Nu il mai mint am vrut sa scriu si nu voi mai fi falsa

| Aasdfghj a răspuns:

Eu nu inteleg de ce mai stai cu el daca nu simte nimic pentru tine. Isi bate joc iar tu stii asta si nu faci nimic?straight face

| VadTot a răspuns:

Buna!
Incearca sa l lasi in pace cateva zile si san nu l mai stresezi sub nicio forma!
Tu intr un fel sau altul incerci sa i impui sa te iubeasca cu forta ori asa ceva nu se poate! Ca nu i place anturajul tau asta i problema lui! tu aici ar trebui sa incerci sa l faci sa gandeasca mai pozitiv!
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| sonyaheart explică (pentru Aasdfghj):

Pai..sincer nu stiu ce sa mai cred, asta e chestia. Totusi trag speranta ca poate ma pune la incercare. Il iubesc, stii. dragostea te prosteste la un moment dat ce-i drept.

| sonyaheart explică (pentru MyMommyLovesMe):

Totusi eu trag speranta ca poate ma pune la incercare din nou..si poate de data asta reusesc.

| sonyaheart explică (pentru VadTot):

La asta mamgandit si eu ..totusi eu trag speranta ca poate ma pune la incercare iar si ca imi va spune fata in fata daca mai are rost sa lupt pentru relatie sau nu.

| HapciuHapciu a răspuns:

Eu zic ca nu mai are rost sa lupti. Si-a pierdut increderea in tine si cu greubo poti recastiga, daca o recastigi. Eu zic sa iti vezi de viata ta. Asa e mai bine.

| Danysan a răspuns:

In primul rand baiatu asta chiar tinea odata la tine. Spun tinea pentru ca acum probabil nu mai poate avea incredere in tine si nu mai vrea sa se implice.Pe de alta parte consider ca e un dobitoc cretin daca iti impune ce sa faci in viata privata si cu ce prieteni sa umblii.Atata vreme cat nu va afecta relatia si nu exista un pericol din partea acelei pietene ce il deranjeaza.Mai tarziu o sa te puna sa nu mai iesi din casa.Ia arata un pic de demnitate.Dar retine numai in cazu in care fata respectiva nu a influentat cu nimic relatia voastra, ca altfel nu e oki.Si eu m-as supara daca prietenii s-ar baga in viata si relatia mea.Dar cat timp isi vad de lungu nasului nu vad cu ce m-ar deranja.Vb cu el si explica-i asta.Prietena mea nu ma influenteaza in relatia cu tine si punct.

| numauitaoricesevaintampla a răspuns:

Iubirea are doua taisuri cele care dor si cele care nu.Din punctul meu de vedere nu se merita sa iti pierzi prietenul pentru prietena. Sper ca ai inteles. Daca el ti-a spus ca nu tine la tine nu inseamna ca nu tine, dar la nervi toti spunem chestii plus de asta unii suntem prea orgoliosi sa acceptam ca suntem respinsi.Totul tine doar de tine si de ceea ce iti doresti.Succes!

| MankoBreaker a răspuns:

Nu mai vorbii cu acel tip. Te trage în jos... De ce? el nu îți poate fii prieten, da păi să îți fie iubit? un prieten adevărat nu ți-ar interzice niciodată să nu mai vorbești cu cineva.
Și nu... nu se merită să "lupți" pentru o asemenea iubire. Am văzut prieteni obișnuiți care merită mai mult decât acest "iubit" ~ dacă ții la sentimentele tale, la tine, și la restul legăturilor care le ai, cel mai bine ar fi să îl lași pe acesta.

| sonyaheart explică (pentru Danysan):

Buna..nu asta era problema. Chestia e ca, el crede ca ma duce la rau, ca nu e fata buna

| sonyaheart explică (pentru numauitaoricesevaintampla):

Nu cred ca a spus la nervi, ca nu era nervos, cred. Dar poate la suparare a spus asa...ca sa vada ce fac, daca mai umblu cu ea

| Danysan a răspuns (pentru sonyaheart):

El crede asta pentru ca asa a auzit sau i se pare lui. Incearca sa vb i sa ii explici ca nu esti genu influentabil si ca viata ta personala va ramane separata de anturaj.