Atinse cu bani multi unde vrei tu si le exciti foarte tare
Cum poti face o femeie sa ajunga mai repede la orgasm?
Ii dai cateva mii de euro bune si o lasi la Mall )
Pai pentru fete/femei trebuie ' sa ai cu ce Si mai toti userii de pe TPU nu prea au ce
Are si Rainhard o data dreptate. I-ai verificat pe toti de esti asa sigura?
Imi dau seama dupa cum se exprima cine scrie ca o zdipa de 13 ani de e la ciclu non stop e clar ce mare o are
Ai logica cu carul. Dar daca stau sa ma iau dupa logica ta, nici "una" care foloseste la fiecare 3 cunvinte prostia asta >, sau vorbeste doar de dat limbi, nu e prea bine. Nu crezi?
Eu nu cer sfaturi cum sa aduc pe cineva la orgasm si nici nu pun intrebari cretine pe aici.
PS : era vorba de primit limbi, nu dau eu limbi boss.
Intrebari cretine, aha. Tu te-ai nascut deja invatata, am uitat. Nu ai fost si tu in locul celui de mai sus. Unde era perfectiunea, ptiuu. Daca nu erai un gay-ulet si erai fata te cereeam de nevasta. Lasam 3 ani de relatie pentru tine, clar!
Mda, puteai sa lasi si 10 ani, tot NU era raspunsu
Imi place ca ma alinti - gayulet, gaysor
Bine ca nu sunt ca altfel interpretam ca te cam dai la mine
Nu pun intrebarile astea pentru ca nu stiu sa duc o femeie la orgasm, dar ma gandesc ca se poate si mai bine de atat asa ca vreau sa invat cat mai multe
Mda, niciodata nu poti spune ca ai invatat prea mult. Indiferent de subiect ( sex etc etc) dar primul ei raspuns e degeaba.
Atinse, prin metrou, prin autobuz prin troleibuz, incearca si o sa vezi ce genti in cap i ti iei de la ele.
Pentru simplu fapt cã este pe site inseamnã cã nu e demn de tine, imi place cum gândesti.