anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o intrebare pe care o pun pentru liniștea mea și ca să vad și alte păreri. As dori va rog niște răspunsuri sincere și fără sa judecați problema într-un mod eronat sau răutăcios.
Voi fi cât se poate de clara :
Eu sunt foarte indragostita de un baiat cam de 3 luni, dar el are iubita. Eu am 22 de ani si el are 29. Vorbim ca prieteni, este și el atras de mine pentru ca mi-a mărturisit asta, mi-a spus ca ma place. ma înțelege ca sunt indragostita de el și nu a schimbat cu nimic rău relația de prietenie dintre noi, dar mi-a spus clar sa nu imi mai fac speranțe. Pentru ca eu îl tot cautam, tot voiam sa vorbesc cu el incontinuu și i-am spus ca imi doresc o relație cu el, și mi-a spus ca nu se știe ce va fi pe viitor, dar momentan sa nu imi mai fac speranțe. Chiar m-a rugat asta.
Întrebarea mea este : Exista posibilitatea sau MĂCAR probabilitatea ca el sa ma caute pe viitor? Sa se întoarcă roata și sa se îndrăgostească și el de mine? Sau sa vrea ceva mai mult cu mine? Vreau doar sa stiu daca ar fi posibila chestia asta, în situația în care el stie clar ca sunt indragostita de el și ca vreau o relație cu el dar mi-a spus sa nu imi mai fac speranțe. Ar putea fi posibil sau probabil ca să ma caute el pe viitor? Pentru ca știu ca atunci când îți mărturisești sentimentele tale sincere fata de o persoana, scazi puțin în fata ei și scad și șansele sa vrea sa fie cu tine. Vreau răspunsuri sincere va rog și cât mai mature.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Îmi pare rău să te dezamăgesc dar tu reprezinți doar o roata de rezerva pentru el. Știe ca îsi poate baga picioarele în relația pe care o are în prezent deoarece imediat te poate lua pe tine pentru ca tu oricum ai fi dispusa mereu. Dacă i-ai dat seame ca ești,, moarta" după el, cu atât mai rău. Dacă tot te iubește atât de mult pe cât spune el, 1. De ce ați devenit prieteni și nu ați format o relație de la bun început? 2. De ce nu o lasă pe aia ca apoi sa se duce la tine? Pentru ca, asa cum am mai zis și mai sus, esti o roata de rezerva pentru el și nimic mai mult. Și știi bine ce se întâmplă cu rotile de rezerva, sunt folosite pana când șoferul își da comanda de o roata noua și mult mai bună si mai eficienta. Eu în locul tău l-aș lasă în pace deoarece eu nu as accepta sa fiu cățelușul nimănui și nu stau după nimeni.

,, ar fi probabil sau posibil sa ma caute el pe viitor " Ba, eu nu știu nici ce o sa mănânc mâine și tu vrei ca eu sau ceilalți care o sa îți răspundă, sa știm ce o sa facă el în viitor? Care apropo, în viitor poate însemna și peste 20 de ani.

Îți dai seama ca și dacă ar fi șanse, el te-ar vrea nu pentru ca tine la tine, ci pentru ca nu mai are alta varianta, iar cum nu vrea sa se simtă singur, te alege pe tine. Oricum deja ai văzut ce bărbat este. Are o iubita dar se gândește la alta, frumos din partea lui, nu? Mai are și 29 de ani. Știi ca dacă ai forma o relație cu el, ție ți s-ar putea întâmpla ce i se întâmplă și actualei lui iubite, nu? Chiar te-ai cupla cu un bărbat infidel? Eu în locul tău nu as face-o, dar tu faci ce vrei. Sa nu ai surpriza mai târziu ca te lasă pentru alta sau ca te înșeala. Sau ți-ar plăcea ca tu sa fii iubita perfecta pentru el și la un moment dat sa te lase în ochii în soare pentru alta? Bănuiesc ca nu.

Eu dacă as ieși cu o femei și aceasta și-ar înșela iubitul cu mine, iar mai târziu se desparte de el, în cazul în care mi-ar cere o relație, AS REFUZA-O deoarece dacă cu ala a făcut ce a făcut, atunci și cu mine o sa facă la fel. happy

Apropo, cel mai probabil ai dezvoltat și o ușoară obsesie pentru el. Sfatul meu ar fi sa socializezi mai mult și sa îți faci un iubit.

33 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Slabe speranțe, dar totuși... ceva mai mult decât nimic.

| AndreeaIoana22 a răspuns (pentru Nemessys):

Noi cand ne-am imprietenit, el era deja cu fata aia. Plus ca suntem și vecini de bloc chiar. Ne intersecta aproape zi de zi. Și da, ea locuiește cu el.

| Nemessys a răspuns (pentru AndreeaIoana22):

Cu atât mai rău. happy Ia-ți gândul de la el.

Bănuiesc ca nu v-ați întâlnit de foarte multe ori încât sa îl cunoști suficient de bine și totuși ești atașată de el, interesant.

| MValentin a răspuns:

Doar gandeste-te el sa fie impreuna cu tine, da? Si sa stii ca intre timp dezvolta interes pentru alta ba chiar e posibil si sa se culce cu ea...

Îl simt foarte familiar. De când ne-am imprietenit. Familiar în sensul ca parca îl cunosc de foarte mult timp. Și ce sa crezi. Ma doare și sufletul rau de tot. Spun doar ce simt...

| AndreeaIoana22 a răspuns:

Dacă ai venit aici doar sa jignești, eu zic sa te pui sa dormi.

| AlexValentinn a răspuns (pentru AndreeaIoana22):

Nu esti in stare sa imi dai si mie un contra argument? Ai mai pus odata intrebarea asta si te-am facut proasta. Ti-am spus si atunci de ce esti, te-ai facut ca ploua. Dupa ce ca esti asa mai si semnalizezi. De ce ai mai pus odata intrebarea asta? Si de ce esti atat de proasta? Am vazut fete proaste in realitate dar tu esti iesita din comun.

| AndreeaIoana22 a răspuns (pentru AlexValentinn):

Mă tu ce vrei? Chiar te plictisesti în halul asta de rau? Care-i faza cu frustrarea asta? Ca nu inteleg. Daca nu poti da un răspuns la ce am intrebat eu (ca se vede gradul de inteligenta și maturitate pe care îl ai), atunci stai dracu in banca ta și nu te mai chinui sa ma jignești încontinuare pentru ca nu ma ofensezi. Dacă asta vrei sa faci. Hai pa

Sincer sunt socata cât de prost ești tu ca iti pierzi timpul sa jignești oamenii fără sa cunoști într-adevăr problema în adevăratul sens al cuvântului.

| Crackman a răspuns:

Mai... punete in locul fetei cu care este. Cum te ai simti sa iti faca altcineva ce faci tu

,, familial ca parca îl cunosc de foarte mult timp " laughing

Asta este doar o mica problema de a ta, în sensul ca te deschizi prea repede la orice persoana care pare mai ok și cu care ai 2-3 lucruri în comun.

Asta cu,, vai, parca ne cunoaștem de o viata" este doar o păcăleală, o minciuna pe care tu ți-o spui ție din cauza ca te-ai atașat de el și simți pentru el ceea ce normal trebuia sa simți pentru un adevărat membru de familie.

| AndreeaIoana22 a răspuns (pentru Crackman):

Dar eu nu ii fac nimic. Tocmai. Eu doar m-am îndrăgostit de el și atât. Eu nu știam ca e într-o relație. Pe parcurs am aflat. Și care e problema dacă m-am îndrăgostit? E vina mea? S-a întâmplat fără sa îmi dau măcar seama de chestia asta. Pur și simplu s-a întâmplat. Sunt om. Nu poți opri chestiile astea. Toate lucrurile în viata asta au cursul lor și un anumit scop pentru care se intampla. Nu putem sa ne impunem ce sa simțim si cand sa simțim.

Nu poți controla emoțiile, dar îți poți controla corpul.
Ai scuza în ceea ce privește sentimentele pentru el, dar în ceea ce privește interesctiunea cu el ( care ar trebui sa nu mai existe) nu mai ai.

Doar nu o sa imi mut locuința din cauza lui... Asta e, va trebui sa accept situația și sa ii fac față. Indiferent ca il vad sau ca nu il vad.

| Crackman a răspuns (pentru AndreeaIoana22):

Nu poti pentru ca mai ai sa te dezvolti.
Ok te ai indragostit, nu i bai. Ai aflat ce trebuie, cauta pe altul

| Jade20 a răspuns:

Ti-a scris nemessys cam tot ce era de spus pe subiectul asta dar eu iti spun atat: nu actiona NICIODATA in privinta persoanelor care sunt deja intr-o relatie.

Pentru ca aici sunt 2 posibilitati.

a) ori nici nu te vor observa pentru ca au deja pe cineva la care sa tina iar tu vei idealiza ceva ce se intampla doar in mintea ta iar in cele din urma vei ramane trista si cu buza umflata cand vei incepe sa realizezi ca ceea ce tu iti doresti nu se va concretiza niciodata,

b) isi inseala iubita cu tine (cam ceea ce voia sa faca cel din intrebarea ta - iar cel putin cu gandul deja a inselat-o) iar dupa revine la ea ca si cum nimic nu s-a intamplat, ramanand ca tu sa suferi dupa o iubire interzisa. Iubirea cuiva care nu poate simti iubire si doar se foloseste de oamenii din viata lui cum ati fi tu si iubita lui actuala, pentru ca crede-ma ca nici ea nu o duce mai bine impreuna cu unul ca el dar poate deocamdata nici ea nu este constienta ce fel de om este el si nu cred ca ti-ar placea sa fi in locul ei odata ajunsa acolo.

Alta data grija cu cine interactionezi, sa fie unul liber si fara obligatii ca sa stiti ca puteti forma o relatie sanatoasa.

| confusedgirl223 a răspuns:

Femeile ca tine sunt niste nesimtite. Are iubita! Tu cum te-ai simti ca una sa-ti zapaceasca iubitul. Oricum si el e un dobitoc pentru ca nu-si respecta relatia, dar nici tu nu esti cu nimic mai sus. Vrei sa-l furi nu? Sa te simti tu fericita ca a lasat-o pe aia pentru tine. Fetita sa stii ca daca incepi o relatie asa o sa se termine tragic. Asta e un gen de baiat de care trebuie sa stai departe. Daca o lasa pe aia pentru tine ce te face sa crezi ca n-o sa se indragosteasca de altcineva cand o sa fie cu tine in relatie si n-o sa te lade si pe tine pentru aia? Sincer...va meritati! Imi pare rau de fata aia ca habar n-are ce nesimtit are la usa!

Doamne ferește... Te rog frumos, nu te mai obosi sa scrii nimic pentru ca ești sub nivelul mării, efectiv. Nu imi vine sa cred ca exista oameni ca tine pe pământ, iti spun cu toata sinceritatea

Atunci de ce pui întrebarea asta de zeci de mii de ori? Ai mai pus-o și ieri dar ai șters-o, acum o pui încă o data. Am văzut ca ai oferit fundă unui răspuns la întrebarea precedenta. Oare ce nu a fost clar atunci de ai mai pus-o și pe asta. Chiar dacă ți-am oferit un răspuns, pare ca tu în continuare nu știi ce sa faci.

Tipul care mai sus te-a făcut proasta, într-un fel are dreptate dar într-un fel nu. Se refera la faptul ca tu ești ghidata 100% de emoții dar nu gândești mai deloc. Hai sa fim sinceri acum, ai 22 de ani, nu mai ești un copil, dar în continuare ai nevoie de cineva care sa îți spună ce sa faci într-o situație în care este deja logic cum trebuie sa procedezi. Apropo, multe răspunsuri ( nu zic ca toate) pe care le-ai primit și o sa le primești pe viitor sunt de la minori. Deci persoane care nici nu au terminat liceu gândesc mai bine și sunt mai descurcărețe decât tine, asta e chiar penibil dacă ma întrebi pe mine.

Eu am 19 ani și tu 22. Dacă m-ai fi întâlnit în viata reala sigur ma tratai ca pe un copil dar aparent sunt mult mai matur decât tine, chiar dacă sunt mai mic.

Ești dovada clara ca inteligenta nu se măsoară în vârstă și este o diferență dintre vârsta cronologica și vârsta mentala.

Nu sunt aici ca să te jignesc. După cum vezi, te-am ajutat mai sus, dar am mai întâlnit persoane care vin aici mai mult ca să se plângă și după ce le ajuți, se cacă în răspunsul tău. Am o presimțire ca și tu o sa faci la fel cu al meu.

Un lucru știu sigur, inteligenta ta, mai ales aia emoțională este LA PĂMÂNT și asta chiar nu ai cum sa o negi asta. Este amuzant cum tu te ofendezi când primești jigniri de genul (și da, știu ca sunt urate), dar inloc sa o iei ca pe ceva constructiv tu te simți atacata și zici ca de fapt ala care te jignește e un nenorocit și de fapt tu nu ai nicio problema. Pf ce nesimțit sad.

În primul rand, nu am pus aceeași întrebare de doua ori. Întrebarea precedenta era despre cu totul și cu TOTUL altceva. Dar cum aici observ ca nu prea exista logica prea multa și nu citiți cu exactitate ceea ce eu scriu, atunci nu ma mai complic. Ați ajuns sa jigniți o persoana doar pentru ca este într-o dilema și doar pentru ca vrea sa vadă și alte păreri fata de ce părerea are persoana respectiva. Urat, foarte urat. Trăim în 2020 dar degeaba. Nu puteți pur și simplu sa va spuneți părerea despre un subiect fără sa jigniți o persoana? Dacă am 22 de ani ce? Nu mai am nevoie de sfaturi sau de alte păreri? Nu mai am voie sa ma îndrăgostesc de cineva sau trebuie sa imi pun lacăt la emoții? În ce lume trăiți? Ti-ai spus odată părerea, gata, stop, am citit, am luat în considerare și am înțeles! De ce trebuie sa ii confirmi prostia aluia "aa pai Alexandru **** cum îl cheamă, are dreptate ca esti proasta" De ce sunt proasta trăiască-ți familia ta? Ca am pus o întrebare sa aflu și alte păreri? Pentru ce mai exista categoria asta? Am intrebat doar daca sunt șanse, oricat de mici, sa ma caute el pe viitor! Peeee viitor! Nu acum, cum au zis alții ca ma bag în relația lui și sa îl las în pace ca are iubita. Ce treaba am eu acum cu el? Am zis pe viitor oameniloorrrrrrrr! Știti sa citiți sau nu? Doar ca probabilitate am intrebat (daca știți ce inseamna probabilitate ca deja ma șocați) Daca ar fi posibil sa se intample asta in situația în care ma aflu! Nu am zis ca asa trebuie sa se intample obligatoriu! Doamne ferește sunt socata Dumnezeule...

Am observat si eu ca intrebarile sunt diferite insa FOARTE asemanatoare si se refera la exact aceeasi persoana, corect? Deci sa nu-mi tu mie ca este cu TOTUL altceva, fiind vorba de exact acelasi indivit si aceeasi situatie.

Nu stiu exact la ce te referi tu cand spui ca nu prea exista logica. Ori pe site, ori in conversatia noastra, ori la mine. La mine te asigur ca exista suficient de multa logica si gandire rationala, deci nu-ti face griji in privinta asta. Am citit si am inteles cu exactitate ceea ce ai scris, dar cand un om (nu zic de mine acum), nu este de acord cu tine sau iti spune ceva care tie nu iti place sa auzi, dar totusi este adevarat, asta inseamna ca spune ceva gresit si lipsit de logica? Ma indoiesc. Sa stii ca oamenii cand aud lucruri neplacute despre ei vor sa se apere si neaga acele lucruri, chiar daca in realitate sunt adevarate. Nu zic acum de tine, ci doar asa ca sa stii.

,, ati ajuns sa jigniti o persoana doar pentru ca este intr-o dilema si doar pentru ca vrea sa vada si alte pareri fata de ce parere are persoana respectiva" Altii da, eu in niciun caz. Daca era o intrebare de tip,, ce masina sa aleg dintre X si Y, eu as zice X, dar voi ce spuneti?", ERA ALTCEVA. Dar uita-te si tu la situatia ta. Ti-am mai zis, esti imatura emotional la varsta de 22 de ani, lucru care daca ma intrebi pe mine, nu este normal si nici benefic pentru tine, dar acum asta este, doar nu am sa-ti iau capul pentru asta, insa ma deranjeaza ca te ofensezi cand un om iti zice verde in fata ceva. Inteleg ca alexvalentin ala ti-a zis intr-un mod extrem de urat ca esti proasta, nici eu nu sunt de acord cu ce si mai ales cu modul in care a zis-o.Ti-am zis intr-un mod mai complex ce este gresit cu tine si ti-am zis cateva.,, defecte" pe care tu aparent le-ai luat ca pe niste insulte, iar din cauza acestui lucru, crezi ca scopul meu aici este ca sa te jignesc. Eu de fel o dau mai pe fata si sunt direct, eu nu iau pe nimeni cu frumosul deoarece vorbele frumoase mangaie ego-ul ala cat carul si nu duc nicaieri. Un om care are impresia ca nu este nimic gresit la el, nu o sa evolueze niciodata.

Deci repet, daca ii spui la un om ce nu este ok cu el, asta ca sa-si dea si el seama si sa rezolve acea problema, AIA NU ESTE O JIGNIRE, atat timp cat o spune intr-un mod frumos. Daca il mai si sfatuieste cum sa rezolve problema, cu atat mai bine.

Nu e vorba ca nu ai nevoie de alte sfaturi sau alte pareri la 22 ani. Omul cat traieste invata. Ti-am zis doar ca maturitatea ta emotionala este muult prea mica pentru varsta ta. Am zis ceva gresit?

Nu e vorba ca nu ai voie sa te indragostesti. Emotiile nu pot fi controlate, stiu si eu treaba asta, insa actiunile tale si gandirea in continuare le poti controla. Cand emotiile preiau controlul si nu mai gandesti rational deloc, atunci este grava situatia. Si eu ma pot indragosti, ca doar sunt om ce naiba. Insa nu atat de usor si nu ma pot indragosti de o persoana pe care nu o cunosc foarte bine si cu care nu imi petrec destul de mult timp cu ea. Odata ce as afla ca are deja pe altcineva, imi dau si eu seama ca sentimentele nu pot disparea instant, dar gandirea mea rationala imi spune,, omule, las-o in pace ca are deja pe altul" atunci iti dai seama ca o s-o ascult. Tu nu ai acea gandire rationala care sa-ti spuna acel lucru de mai sus, adica sa-l lasi in pace, sau chiar daca o ai, nu asculti de el. Asta este si motivul pentru care ai venit aici.

Eu nu am zis ca valentin are dreptate, am zis ca INTR-UN FEL are dreptate, adica 10%. Sunt si eu de acord cu faptul ca a zis-o intr-un mod urat fara sa aduca alte argumente.

Chiar si din intrebarea ta rezulta multe. Ai intrebat daca sunt sau nu sanse sa te caute in viitor. De unde vrei sa stim noi? Sau ok, ne putem da cu parerea, dar parerea noastra este bazata doar pe informatiile din intrebarea ta, care pot reprezenta nici 50% din realitate. Asta fiind 1 la mana. 2 la mana si daca te-ar fi cautat ce? Este logic si chiar benefic pentru tine sa-l refuzi chiar daca te-ar cauta si maine. Nu ai de ce sa accepti un om ca asta.

De ce sa nu recunosc si eu am fost cam ca tine la 18 ani. Extrem de prost si imatur emotional. Dar am primit zeci de palme care m-au desteptat. Mi-am dat seama ce este gresit cu mine si m-am pus pe studiat si citit ca sa ma dezvolt si sa nu ma mai las asa de usor ghidat de emotii ca se poate intamla o catastrofa.

So, ce ai de gand sa faci pe viitor? Inainte sa-mi scrii ceva, trage o gura de aer si calmeaza-te. Daca am scris ceva gresit, accept orice critica constructiva atat timp cat este scrisa frumos si bineinteles cu argumente. Hai. capul sus si da-l naibii pe ala. Fii fericita si incearca sa-ti cauti alt barbat cu o varsta apropiata de a ta si cu care poti forma o relatie frumoasa! big grin succes!

Deja ma faci sa rad ca repeți de 100 de ori ca sunt proasta laughing) nu ma enervezi dacă vrei sa faci asta, înțelege odată laughing) pe mine ma amuza prostia ta de mor laughing)) ca iti pierzi timpul sa scrii același de 100 de ori. Nu a fost aceeași întrebare. E despre același baiat, dar subiect diferit. Dar deja m-m convins cu persoana ta, mi-e mila de părinții tăi.

laughing)))) Ia du-te tu măi băiețel mai bine și dă-ti foc laughing Consumi oxigenul degeaba, bă fix degeaba laughing) Dacă pun întrebări de rahat și nu esti capabil psihic sa dai un răspuns, atunci de ce iti pierzi timpul aici? Nu ai munca? Ca vad ca te crezi mare matur și mare nu știu ce. De ce nu ești la munca? E ora 11 jumate. Maturule laughing)

Om fără viitor, educa-te, mai pune mana pe o carte și după vino sa vorbești cu mine.

Pune tu mana pe carte ca esti prea idioata, ai avea nevoie. Vezi ca exista si carti de dragoste ai putea sa le citesti si sa nu mai pui intrebare idioata, idioat-o.

Ce agramat doamne ferește...

laughing Doamne fereste-ne de idioate ca asta de mai sus de ce le lasi sa se afirme in societate doamne ca nu inteleg laughing

Bă tu tot nu ți-ai găsit de treaba?

Nu mai pui odata intrebarea? Sa te jignesc si acolo.

Jignește-o pe măta, marș în *** odata