anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o intrebare pe care o pun pentru liniștea mea și ca să vad și alte păreri. As dori va rog niște răspunsuri sincere și fără sa judecați problema într-un mod eronat sau răutăcios.
Voi fi cât se poate de clara :
Eu sunt foarte indragostita de un baiat cam de 3 luni, dar el are iubita. Eu am 22 de ani si el are 29. Vorbim ca prieteni, este și el atras de mine pentru ca mi-a mărturisit asta, mi-a spus ca ma place. ma înțelege ca sunt indragostita de el și nu a schimbat cu nimic rău relația de prietenie dintre noi, dar mi-a spus clar sa nu imi mai fac speranțe. Pentru ca eu îl tot cautam, tot voiam sa vorbesc cu el incontinuu și i-am spus ca imi doresc o relație cu el, și mi-a spus ca nu se știe ce va fi pe viitor, dar momentan sa nu imi mai fac speranțe. Chiar m-a rugat asta.
Întrebarea mea este : Exista posibilitatea sau MĂCAR probabilitatea ca el sa ma caute pe viitor? Sa se întoarcă roata și sa se îndrăgostească și el de mine? Sau sa vrea ceva mai mult cu mine? Vreau doar sa stiu daca ar fi posibila chestia asta, în situația în care el stie clar ca sunt indragostita de el și ca vreau o relație cu el dar mi-a spus sa nu imi mai fac speranțe. Ar putea fi posibil sau probabil ca să ma caute el pe viitor? Pentru ca știu ca atunci când îți mărturisești sentimentele tale sincere fata de o persoana, scazi puțin în fata ei și scad și șansele sa vrea sa fie cu tine. Vreau răspunsuri sincere va rog și cât mai mature.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Îmi pare rău să te dezamăgesc dar tu reprezinți doar o roata de rezerva pentru el. Știe ca îsi poate baga picioarele în relația pe care o are în prezent deoarece imediat te poate lua pe tine pentru ca tu oricum ai fi dispusa mereu. Dacă i-ai dat seame ca ești,, moarta" după el, cu atât mai rău. Dacă tot te iubește atât de mult pe cât spune el, 1. De ce ați devenit prieteni și nu ați format o relație de la bun început? 2. De ce nu o lasă pe aia ca apoi sa se duce la tine? Pentru ca, asa cum am mai zis și mai sus, esti o roata de rezerva pentru el și nimic mai mult. Și știi bine ce se întâmplă cu rotile de rezerva, sunt folosite pana când șoferul își da comanda de o roata noua și mult mai bună si mai eficienta. Eu în locul tău l-aș lasă în pace deoarece eu nu as accepta sa fiu cățelușul nimănui și nu stau după nimeni.

,, ar fi probabil sau posibil sa ma caute el pe viitor " Ba, eu nu știu nici ce o sa mănânc mâine și tu vrei ca eu sau ceilalți care o sa îți răspundă, sa știm ce o sa facă el în viitor? Care apropo, în viitor poate însemna și peste 20 de ani.

Îți dai seama ca și dacă ar fi șanse, el te-ar vrea nu pentru ca tine la tine, ci pentru ca nu mai are alta varianta, iar cum nu vrea sa se simtă singur, te alege pe tine. Oricum deja ai văzut ce bărbat este. Are o iubita dar se gândește la alta, frumos din partea lui, nu? Mai are și 29 de ani. Știi ca dacă ai forma o relație cu el, ție ți s-ar putea întâmpla ce i se întâmplă și actualei lui iubite, nu? Chiar te-ai cupla cu un bărbat infidel? Eu în locul tău nu as face-o, dar tu faci ce vrei. Sa nu ai surpriza mai târziu ca te lasă pentru alta sau ca te înșeala. Sau ți-ar plăcea ca tu sa fii iubita perfecta pentru el și la un moment dat sa te lase în ochii în soare pentru alta? Bănuiesc ca nu.

Eu dacă as ieși cu o femei și aceasta și-ar înșela iubitul cu mine, iar mai târziu se desparte de el, în cazul în care mi-ar cere o relație, AS REFUZA-O deoarece dacă cu ala a făcut ce a făcut, atunci și cu mine o sa facă la fel. happy

Apropo, cel mai probabil ai dezvoltat și o ușoară obsesie pentru el. Sfatul meu ar fi sa socializezi mai mult și sa îți faci un iubit.

33 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Omule, un alt lucru peste care chiar nu pot sa trec cu vederea este ca dacă ar avea și ea o activitate, o viata sociala, nu ți-ar mai răspunde la toate mesajele de genul. Eu în locul ei nu îți mai răspundeam de la al 2 lea mesaj dar ei ii place sa se certe și se ofenseaza. Vrea mereu sa demonstreze ca are dreptate chiar dacă nu are argumente, face ușor pe victima si nu accepta critica constructiva. Interesant, iar daca zici ceva greșit de ea, dar într-un mod mai frumos, cum am zis-o eu, deja o judeci.

| Nemessys a răspuns:

Când gradul de disperare este atât de mare la bărbați, îți dai seama ca sunt mulți căței care latră fix cum vrea ea.

| ania a răspuns:

Mai bine roagă/te pentru viitorul tău soț.