Da,e o mare diferenta.nu despre sangele circula altfel e vorba ci de creierul care gandeste altfel
Pai cand faci sex cu persoana iubita, baiatul ejaculeaza mai mult si mai repede inseamna ca e mai excitat si cand faci cu una de care nu-ti place nu e la fel...
WHAAAAT?
Unde invatati voi chestiile astea? )
Diferentele sunt strict de natura emotionala si atat. Nu iti curge sangele in nici un fel invers daca iubesti sau nu..nu-ti dai drumu un litru daca iubesti si 2 grame daca nu.
Totul e strict pe fond emotiv. E vorba si de implinire sufleteasca, pe langa cea fizica.
Jesus!
Una pe care nu o iubești nu o săruți, nu o faci să se simtă bine, ci pur și simplu o faci pentru tine și atât. Repede la foc automat. Normal că nu e același lucru.
Da. e o diferenta. daca faci sex cu o fata de care esti indragostit e mai pasional. daca faci sex asa cu o fata pe care abia ai cunoscut-o si nu ai nici un sentiment real pentru ea, e doar sex si atat.
Eu sunt de parere ca cidn baiatul iubeste si se simte bine linga persoana iubita fara sex, atunci cidn face sex el este innebunit si cidn o face cu o fata oarecare nu simte placere el doua o face ca sa se simta mai usurat nu chiar stresat! Indradevar singele circula cu multa putere si primesti placere neconditioanata! Funda?
Prietenul meu mi-a zis ca atunci cand e o aventura face tot posibilul sa se simta baiatul bine, nu pune la suflet ca urla de durere sau ca nu ii place sau mai stiu eu... Dar cand e cu persoana iubita face tot posibilul sa o satisfaca pe ea, si atunci se simte si el bine. :*
Cand faci sex cu persoana iubita e una iar cu cineva care nu are nicio legatura emotionala cu tine pai. o faci rapid fara a fi interesat daca ea sa simtit bine
@ gabytofan... nu zicea ca faci sex cu o fata care nu-ti place, ci doar ca nu o iubesti, sexul e sex parerea mea, ca o faci cu cineva pe care iubesti poate te simti mai bine psihic, dar in rest vorba aia p*%a nu cunoaste carte