Pai cand faci sex cu persoana iubita, baiatul ejaculeaza mai mult si mai repede inseamna ca e mai excitat si cand faci cu una de care nu-ti place nu e la fel...
Una pe care nu o iubești nu o săruți, nu o faci să se simtă bine, ci pur și simplu o faci pentru tine și atât. Repede la foc automat. Normal că nu e același lucru.
@ gabytofan... nu zicea ca faci sex cu o fata care nu-ti place, ci doar ca nu o iubesti, sexul e sex parerea mea, ca o faci cu cineva pe care iubesti poate te simti mai bine psihic, dar in rest vorba aia p*%a nu cunoaste carte
Da. e o diferenta. daca faci sex cu o fata de care esti indragostit e mai pasional. daca faci sex asa cu o fata pe care abia ai cunoscut-o si nu ai nici un sentiment real pentru ea, e doar sex si atat.
WHAAAAT?
Unde invatati voi chestiile astea? )
Diferentele sunt strict de natura emotionala si atat. Nu iti curge sangele in nici un fel invers daca iubesti sau nu..nu-ti dai drumu un litru daca iubesti si 2 grame daca nu.
Totul e strict pe fond emotiv. E vorba si de implinire sufleteasca, pe langa cea fizica.
Jesus!
Eu sunt de parere ca cidn baiatul iubeste si se simte bine linga persoana iubita fara sex, atunci cidn face sex el este innebunit si cidn o face cu o fata oarecare nu simte placere el doua o face ca sa se simta mai usurat nu chiar stresat! Indradevar singele circula cu multa putere si primesti placere neconditioanata! Funda?
Cand faci sex cu persoana iubita e una iar cu cineva care nu are nicio legatura emotionala cu tine pai. o faci rapid fara a fi interesat daca ea sa simtit bine
Da,e o mare diferenta.nu despre sangele circula altfel e vorba ci de creierul care gandeste altfel
Prietenul meu mi-a zis ca atunci cand e o aventura face tot posibilul sa se simta baiatul bine, nu pune la suflet ca urla de durere sau ca nu ii place sau mai stiu eu... Dar cand e cu persoana iubita face tot posibilul sa o satisfaca pe ea, si atunci se simte si el bine. :*
Remusopen întreabă: