| Alexxx112 a întrebat:

Buna. Am o intrebare, sper sa nu fie ciudata, oricum...
Deci, eu de 4 luni am renuntat la carne, înainte să renunț făceam dragoste cu iubita mea chiar si de 6 ori pe zi... după care am plecat din tara vreo cateva luni iar cand m-am intors abia de mai pot face odată pe zi. Culmea. Stiu!
Nu am renuntat la lactate si oua. În schimb am renuntat la carne. Poate "tăia" chestia asta apetitul sexual? Nu ar trebui sa fie de fapt îmbunătățit? Wtf
Cred ca deja suna aiurea. Dar asta e.
P.s am 25 ani.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Eu sânt vegan de mic copil și am 33 de ani. N-am mâncat niciodată proteină animală.
Nu am avut niciodată nici o problemă de sănătate de nici o natură.
Acum n-aș știi să-ți spun dacă problema ta nu e cumva o problemă temporară de adaptare de la regimul alimentar carnivor la cel vegetarian sau lacto-vegetarian.
Ce pot să-ți spun cu siguranță e faptul că odată ce te-ai adaptat la regimul vegan sau vegetarian, nu ai cum să ai probleme de genul ăsta din cauza asta. Dimpotrivă, poți avea unele îmbunătățiri.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Că sa vezi organismul uman are nevoie de proteine din carne

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o treaba mancatul carnii cu apetitul sexul, mai ales ca mananci oua si lactate care tot proteina sunt, este vorba de atractia sexuala, de placerea de a avea sex, de comportamentul ei fata de tine sau in timpul sexului samd.

| doctorandus a răspuns:

A ține un regim vegetarian e mult mai complicat decât a ține un regim omnivor. De aceea ai putea avea anumite carențe (fier, calciu, vitamina D și B12). De asemenea carnea e o sursă de sare, deci dacă nu consumi sare duci lipsă de sodiu și clor.

| Emilian65 a răspuns:

Apetitul sexual de care vorbești, nu a scăzut de la renunțarea la carne. El a scăzut din alte cauze: sexul prea des cu iubita ta sau cu alte fete ocazionale și masturbarea în exces.

| LordCristobal a răspuns:

Nu stiu daca exista o legatura intre ce mananci si apetitul sexual.
Dar nu e bine sa nu mananci deloc carne, carnea are proteine bune pentru organism.
Daca vrei nu manca carne de porc dar mananca carne de pui si de peste.

| cosminsistefy2023 a răspuns:

Cred ca nu mai rezista penisul tau... O zi plina de partide