anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună am o intrebare sunt casatorit cu nevasta de 17 anii, problema e ca facem sex odata la lună ea nu vrea, dar cand facem in unele pozitii spune ca o doare, pe la spate si umeri craci, dar se uda bine jos, Penisul meu este de 16 cm gros, ea este mai slabuta are vreo 40 kg, 1, 45 inaltime.sa fie problema ca e prea slaba sau...

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O dată pe lună nu vă ajunge?

| DeaconuCorina a răspuns:

Daca o doare, fi calm cu ea că sa o ai pe o perioadă mai lungă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da i doua shaorme și îi trece

| Liadraghici141012 a răspuns:

Fi calm si nu incepe tare, treptat

| KingOoO a răspuns:

Multumeste-te si cu o data pe luna. Alti suntem singuri si nu primim nici macar o data pe an.

| Hyperion7 a răspuns:

Se pare că intimitatea voastră sexuala e cam praf.
Ce-ar fi sa vorbești direct cu ea? Doar ea îți poate spune ce o nemulțumește.

| Hyperion7 a răspuns (pentru KingOoO):

Pai poți avea și tu relație, dar chiar vrei?
Sincer acum

| dullcat a răspuns:

Problema e ca dai dovada de nesimtire ignorand durerea pe care o simte ea si te concentrezi numai pe propria placere.Sexul trebuie sa fie placut pentru ambii! Renunta la egoism si faceti sex numai in pozitii care nu-i provoaca durere sau disconfort. Apoi, eu ma indoiesc ca ai penisul cat o sticla de apa de 2 litri.Mai taie din minciuni.

| darrio2007 a răspuns:

Băi, du-te cu 16 cm ai tăi diametru!

| MarianWLF a răspuns:

Daca o doare inseamna ca nu e destul de uda, e de respectat ca aveti 17 ani impreuna dar nu uitati de voi, faceti preludiu mereu inainte de actul sexual, stimuleaz-o inaintea penetrarii astfel incat sa isi doreasca, pe repede inainte nu merge.