ce frumos! dupa parerea mea aveti o relatie minunata si sint rari baieti care sint la fel dupa comportamen cu Radu al tau. Daca ve tine tot asa o sa aveti si primul sarute foarte dragut.Si la cealalta intrebare eu cred ca voi cu Radu ati procedat mai bine si cu toate ca aveti cite 14 ani nu este asa frumos sa te saruti in fata prietenilor pe timp de ziua (sau mai stiu eu cind). Poate ca relatia lor este falsa doar costel(fostul tau )a dorit sa te faca geloasa dar din pacate nu s-a primit.In intrebarea cu cadoul depinde cit doresti sa cheltui,idei o poza marisoara cu voi doi, o ceasca sau un tricou cu poza lui plus a ta si de de supt se poate scrii My Love sau ceva de genu, prietenele te-au sfatuit bine cind ii vei da cadoul sa-i spui cit il iubesti si poate atunci va veni timpul pentru primul sarut cine stie.Eu sint foarte bucuroasa pentru tine si prietenul tau si iti doresc bafta :* pa pa
3 luni e prea mult fetito
Si ce daca? ai ceva probele eu mi-am expus parerea
Poate pentru ca sunt mai mare - cativa ani- am niste aspecte mai interesante si mai nebune:
1) Nu l-as saruta, l-as tine pe jar. Un baiat care renunta doar pentru ca nu i-ai facut pofta nu merita, iti pierzi timpul cu el. Fa teste pe el, vezi daca merita sa-l iubesti si... asteapta. Primul sarut nu vine imediat. Iti dau ex cu Adela si iubitul sau, doar la o zi. O aventura este asa, grabita. Daca vrei sa fiti impreuna mult timp lungeste lucrurile, fale sa para interesante. Cand o sa vrei sa va sarutati, mai stai, cateva zile, nu mult, sa fii sigura ca nu este decat un lucru de moment si chiar crezi ca merita. Un sarut la varsta ta poate fii comparat cu ceva mai important cand vei fi mare.
2) Ce ar trebui sa faca el? Cel mai important este sa nu uite de ziua ta, sau ceva ce cere cadou. Trebuie sa-i impui sa-ti dea mereu ceva, sa-ti arate ca te iubeste cu adevarat.
3) Cadoul eu l-as face cu stiiiiiiiiiiiiil. Un "Te iubesc" este banal, il poti spune in fiecare zi. Un cadou cu stiiiiil este unul care sa stii ca ii place. Este ciudat ca fata sa dea la baiat, pentru ca el trebuie sa faca asta. Il dai la 12 noaptea, sau cu cateva ore dupa ce ti-a dat el, nu imediat dupa el, sa nu para ca esti obsedata de el si ca faci totul pentru fiinta lui.
4) Nu-l lasa pe nici un baiat sa creada ca esti innebunita dupa el, o sa creada ca esti o prada usoara si nu o sa te respecte.
5) Incearca sa-l faci si gelos... dar nu in exec. Sa iesiti mai multi prieteni si sa ai si amici baieti, sa-i spui din prima ca nu esti prizoniera lui si ca ai minte sigura.
Cateva nu are nici o legatura cu ce ai vrut tu, dar le-am scris ca sa le stii. Ul ultim sfar: " Nu-l face sa te creada inferioara".
Funda?
Draga mea, e foarte foarte interesanta povestea ta, si ma bucur mult ca ai decis sa ne-o impartasesti. parerea mea, e ca nici tu cu radu si nici adela cu costel nu au procedat bine. sunt de acord cu ce ai zis tu in legatura cu primul sarut, dar asta e valabil pe o perioada mai indelungata doar daca nu cunosteai persoana respectiva, pe cand tu si radu ati fost cei mai buni prieteni, deci va cunosteati de mult timp. ok am inteles a trecut o luna, doua dar deja 3 a prea mult. insa de adela si de costi nu mi-a placut deloc. nu e frumos sa te saruti cu "foc" in fata prietenilor, mai ales la o intalnire in grup. si de Valentine's day, eu zic ca cel mai frumos cadou ar fi un "te iubesc" si un prim sarut pasional dar totodata "cuminte". mult succes draga mea!:*:*
beausingurlamasamea întreabă: