| adenozintrifosfat a întrebat:

Bunahappy. Am o mare mare problema. Probabil veti rade dar ma rog...
Acm 3 luni am inceput sa plac un tip(avea prietena doar ca tipa era extra timida) si ne intelegeam super. In timpul asta el s-a combinat cu alta dar nu am comentat. In timp ce statea cu a doua tipa tot zicea chestii de genul "hai la mine la un film si poti sa stai mai mult ca sunt singur" sau "hai in oras"(asta a zis-o la ora 11) si intr-o zi trebuia sa imi dea ceva si nu mi-a dat-o pana nu l-am pupat iar cand am dat sa il pup pe obraz a intors capul insa am fost indeajuns de atenta incat sa nu il sarut. Acum suntem certati si sincer nu stiu de ce... Ce sa fac? Cand ma vede ma saluta dar abia de se uita la mine...

Răspuns Câştigător
| Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Sti care e faza, si eu am patit din astea dar cea mai buna chestie pe care ai putea s-o faci e sa nu ii arati ca il placi indiferent de ce s-ar intampla pentru ca o sa-si bata joc de tine, cum face si cu celelalte. Vezi-ti in continuare de viata dar din cand in cand, daca se mai da la tine, fa-l sa creada ca esti genul ala de tipa " pare ca poti ajunge la mine dar de fapt I'm untouchable!" nu ai sanse cu tipi din aia, o sa ai doar de suferit si o sa-si faca o parere proasta despre tine, la fel ca despre "prietenele" lui. Daca faci cum ti-am zis vei avea o imagine buna in ochii tuturor si ii vei castiga respectul! Multa bafta si nu te lasa la toate fazele ieftine care ti le face >big grin

6 răspunsuri:
| CosminaCosmm a răspuns:

Poate isi bate joc de tine si daca esti fata cu bani cu fite cu alea alea profita de tine sau e cu tine ca a fost provocat la adevar si provocare.Parerea mea e sa iti cauti altul care sa stie sa te iubeasca.

| adenozintrifosfat explică (pentru CosminaCosmm):

Daca ar fi fost provocat as fi aflat. Am o prietena in clasa cu el (cea mai buna prietena) si ei nu ii pot spune si asta ma omoara!

| neutrino a răspuns:

Dragoste cu nabadai.

| dragos9234 a răspuns:

Probabil isi bate joc de tine.
Mai bine il lasi.

| RainboyDash a răspuns:

Isi bate joc de tine.

| LittleEndian a răspuns:

Incearca sa faca pe bosumflatul ca sa iti atraga atentia, sa te puna pe jar, si sa vada daca tie chiar iti pasa. Si probabil ca atunci cand s-a combinat cu a 2-a era tot un test, sa vada daca esti geloasa big grin Sau daca nu are intentii mari, in acest caz vrea sa se lamureasca ce fel de fata esti, daca te lasi usor. Si atunci bine ai facut ca nu l-ai sarutat!