| Dydydodo a întrebat:

Am o mare nelămurire legată de sentimentele celui mai bun prieten al meu pentru mine. Acum mult timp cand el avea relație oamenii imi spuneau ca el pare să aibă ceva pentru mine. Dar eu nu am crezut... apoi el s-a despărțit pentru ca tipa l-a rănit si uite-ne aici : devine nervos cand vorbesc despre alți băieți, ne sărutam, dormim împreună si chiar...se întâmplă si putin mai mult, sunt singura fata cu care el are conversații deep, iar eu? Eu il plac si el stie asta. Dar cu toate astea nu suntem împreună, ci doar facem toate cele de mai sus. Voi ce credeti?

Răspuns Apreciat de Editori
| HazelEyes77 a răspuns:

Draga mea cred ca ar trebui sa discuti cu el despre asta si sa lamuriti situatia dintre voi. Imi dau seama ca nu e deloc placut si recomfortant pentru tine sa fii mereu langa el cand are nevoie de consolare indiferent de genul acesteia si sa ai incertitudini in ceea ce priveste sentimentele lui pentru tine. Ajungi inevitabil sa te simti mantaua de vreme rea si devine frustrant la un moment dat. Mie una nu mi place ideea de prieteni cu beneficii. Unul dintre ei o sa vrea cea mai mult la un moment dat si o sa dezvolte inevitabil sentimente. Daca e si cazul lui-desi ma cam indoiesc -ramane la decizia daca accepti o asemenea relatie sau nu. Numai bine

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred ca e mai bine asa.
Voi aveti un fel de prietenie cu beneficii, iar daca veti schimba asta posibil sa stricati tot.Stiu ca e aiurea sa fi acolo cand are nevoie, sa vorbiti fiecare cu alte persoane dar uni oameni sunt potriviti pentru o relatie cu benefici nu mai mult.Pentru ca daca veti incepe sa va impuneti reguli, sa va sufocati, sa faceti presiuni, sa va asumati o relatie de iubire o sa stricati tot si nu o sa va mai simtiti bine.Voi va simtiti bine asa pentru ca ce aveti voi este o legatura speciala si un pic mai anormala iar daca faceti din ea o poveste clasica de iubire isi pierde farmecul.

| gabriielaaa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic eu una as vorbi serios cu el si las întreba ce vrea. Eu una cred ca te foloseste drept pansament sa se vindece de fosta relație na acum nu stiu de vă fii bine petru voi în viitor dar trebuie sa-l întrebi ce gânduri are si tu te hotărăști de rămâi sau pleci. Noroc

| Dydydodo explică (pentru gabriielaaa):

Îți mulțumesc! Legat de faza cu folositul...eu am dispărut din viata lui o perioadă lungă si atunci s-a despărțit de ea si am aparut iar când lui deja ii trecuse, Dar nu știu totusi Ce-i cu noi.

| Dydydodo explică (pentru Freya1):

Eu nu voi continua relația cu beneficii (daca imi dau seama ca doar asta e)si i-am zis si lui ca vreau sa plec din viata lui, doar că...a început să plângă și mi-a zis ca nu poate fara mine. Mersii!