| NoNameUniverse a întrebat:

Bună,am o mare nelămurire, m-am întâlnit cu o fată unde livrez marfă, lucrează acolo, am glumit un pic, i-a picat fisa (bine, și mie îmi picase)și mi-a trimis cerere de prietenie pe Facebook după 1 oră. După o săptămână am invitat-o să ieșim să ne cunoaștem (tot prin sms).Ne-am văzut, ne-am plimbat și ne-am oprit undeva"romantic în mașină. Momente pasionale și așa mai departe și după vreo 45 minute de mângâieri, sărutări etc, etc s-a lăsat sedusă și ne-am iubit, a fost totul bine, fără superficialitate, am 30+ si ea 20+. Deci știu, simt când a fost ok pentru ambii.I-am mai trimis mesaje, e destul de dificilă la mesaje, are toane cu răspunsul.Am trecut prin intermediul muncii la ea la serviciu după vreo 2 săpt, era supărată parcă, pripită.Eu am rămas puțin rău, dar i-am făcut o glumiță, i-am zis ca-mi vine s-o sărut, ea pleacă sa-mi aducă stampila,se întoarce si-i spun că dacă am făcut eu ceva sa-i aduc starea aia,ea spune ca nu, ca e ceva familiar, după, se uită la mine in ochi si-mi mulțumește ca i-am facut ziua mai frumoasă:"chiar mi-ai făcut ziua mai frumoasă"..Plec,si-mi da sms; "mulțumesc,chiar mi-ai făcut ziua mai frumoasă".Eu îi zic,"se întâmplă ceva".Ea ceva gen:"pfff da, nu are nimic"sau ceva de genul,i-am zis că vreau sa vb cu ea si mi-a zis că da, ca e liberă weekendul, azi i-am dat sms, nu a dat seen dar l-a primit și citit SIGUR. Ma întreb:am intrat in mijlocul la ceva gen:ea are alți băieți, probabil e îndrăgostită de unul si eu am fost o alinare, dar atât sau are vreun fluture in stomac pentru mine? E un pic complicat, eu sunt căsătorit (nu aruncați cu bolovani, căile pasiunii (sau a bolii)sunt multiple si ea e singura si are un copil(4-5 ani). Recunosc ca m-a cam zăpăcit, am 30+ si ea 20+ si nu-mi pot da seama dacă este egoul meu care ma face sa vreau s-o mai vad sau Doamne ferește vreun si la mine.Ma cunosc si știu ca o sa fac totul sa mai ieșim o data, dar fata este un mister invelit intr-o enigmă. Mulțumesc anticipat pentru eventualele sfaturi, o sa-mi folosesc experiența mea atat cat e ea pentru a va sfătui.Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Poate vreo omidă, fluturi sigur nu are. Așa e felul ei.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă nu era așa, nu te mai zbăteai s-o cucerești.

| NoNameUniverse explică (pentru mihai69):

Bine,pe mine ma interesează ce este in capul ei, dacă are vreun fluture pentru mine.indiciile arata ca da, are fluturi.dar n.o cunosc, ii poate avea pentru altul...si pentru mine doar așa, vreo mică simpatie...

| NoNameUniverse explică (pentru mihai69):

Posibil sa fie doar o atracție fizică...dar fluturi are, cunosc comportamentul...doar ca nu cred ca pentru mine..mulțumesc pentru răspuns