Buna, problema e ca nu trebuia sa reactionezi asa sa dai pasare din mana pe cea de pe gard, daca stiai ca nu e un baiat potrivit trebuia sa nu renunti la actualul, iti dai seama in ce situatie l-ai pus pe saracul baiat mai ales ca tine asa de mult la tine asa cum spui u ar fi trebuit sa ai putina rabdare nu imediat ce ti-a cerut prietenia sa accepti trebuia sa gandesti inainte sa faci acest pas, ca este clar din cate spui u ca nu prea ii pasa de u si vrea sa fie cu tine sa nu se plictiseasca cum s-ar zice.Eu zic sa te mai gandesti si sa nu reactionezi din dragoste, ar fi mai bine sa gandesti inainte sa faci u lucru deoarece tie iti va fi greu mai tarziu...:*
Nu trebuia sa te impaci cu fostul, trebuia sa ramai cu cel care poate chiar tine la tine. Nu mai fa niciodata greseala de a reinnoda o veche relatie, foarte probabil sa nu mearga la fel. Incearca sa vorbesti cu cel de care te-ai despartit pentru fostul si incearca sa dregi busuiocul pana nu este prea tarziu.
Niciodata sa nu mai iei hartia pe care ai aruncat-o la gunoi,(adica nu trebuia sa te impaci cu el), zi la revedere si mergi inainte fara el.
Pai eu cred ca ar trebui sa ii arati si u indiferenta cum iti arata el tie. fa-l sa se simta un nimeni. incearca sa te impaci cu acel baiat care tine la tine.