| byanka32 a întrebat:

Am o mica problema, acum sunt in Italia cam pentru 2 luni am venit in vacanta de vara deoarece aici am crescut de la varsta de 5 ani, si ca in fiecare an m-am inscris la tabara de vara acolo se fac jocuri ..chestii diferite, si am intalnit un arbitru de 15 ani dar il cunosteam din treacat niciodata nu am vorbit cu el,si in timpul unui joc el statea pe langa mine vorbeam glumeam dar la sfarsit cand trebuia sa mergem toti acasa el a venit la mine si m-a luat de mana m-a sarutat pe obraz iar apoi m-a intrebat daca vreau sa-l sarut, eu am spus ca da, dar pe obraz vroiam s-o fac insa el a intors capul si m-a sarutat pe gura, si nu stiu cum sa procedez oare s-o iau ca pe o aventura? fara sa am sentimente? Deoarece plec peste 1 luna 2

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Cat stai acolo se poate infiripa o frumoasa poveste de dragoste intre voi,fie ca vrei, fie ca nu, pentru ca nu iti poti controla sentimentele, mai pe romaneste nu poti dicta inimii ce sa faca, si ce daca stai numai 2 luni, banuiesc ca o sa te reintorci in vacante acolo si daca e sa fie ceva inttre voi, relatia poate rezista, eu as profita de situatia asta

5 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Da. Asa nici unul dintre voi nu va suferi. Doar trebuie sa ii explici si lui ca vei pleca, sa nu dispari deodata.happy

| byanka32 explică (pentru mona):

Multumesc pentru sfat..si daca voi suferi? de asta imi este mi-e frica

| mona a răspuns (pentru byanka32):

Frica asta o avem in noi fiecare chiar daca o aratam sau nu,atunci cand incepem o relatie, e ca la loto, pai acum o sa vezi tu ce va fi daca va fi, depinde de voi, oricum spune i tipului ca daca are de gand sa si bata joc de tine atunci sa stea deoparte [poate nu vrea decat o aventura] vedeti voi ce faceti

| FloriNk a răspuns:

Ma speicifca si tu ce esti(fata, baiat), ca m-am speriat ca esti gay,laughing)

| byanka32 explică (pentru FloriNk):

Daca stiai sa te uiti la numele meu iti dadeai seama daca sunt fata sau baiat