Deci la varsta asta, si la felul lui de a fi... 15% ai sanse sa il schimbi. acum tu decizi, dar nu iti pierde vremea sau celulele nervoase pe cine nu merita, mai ales ca ai fost fortata intr-un fel sa fii cu el
Sa vorbeasca urat si sa fie agresiv, in loc sa depuna mai mult efort sa te cucereasca... Daca il placi, mai incercati. Daca nu esti sigura lasa-l deoparte si sigur vei gasi un baiat care te merita si care iti v-a vorbi cum trebuie.Sincer,eu nu cred ca un om agresiv se poate schimba asa rpd.Succes!
Fiecare persoana are dreptul la o a doua sansa, insa daca tu nu vrei sa faci asta, nu esti obligata... Nu trebuie sa iti fie frica de el. Pentru ce?! Nu are ce sa-ti faca. Daca el e educat asa si nu stie sa se comporte cum trebuie in preajma celorlalti si mai ales in preajma fetei pe care o place (tu), inseamna ca are o problema. Nu vei fi tu vinovata niciodata pentru comportamentul lui. Tu trebuie sa fii cu cine vrei tu, nu sa` ti impuna cineva! Eu te sfatuiesc sa faci cum iti spune inima, cum ti se pare tie ca e corect si cel mai bine! Iti urez succes in ceea ce faci! Sper ca te` am ajutat! >
Pai, tu te-ai combinat de frica, din ce spui. Spune merci ca ai scapat de cosmar, adica nu trebuie sa-l mai suporti zilnic la scoala. Mai bine lipseste-te.
Chiar daca cineva merita a 2 sansa eu zic sa te gandesti bine pentru ca TU esti singura care vei avea de suferit. Daca a facut asta odata o so mai faca si a 2 si a 3 oara, aia iti garantez eu pentru ca asa e lumea.Caracteru omului nuh se schimba decat daca se straduie foarte mult si nici atunci nu da rezultate de multe ori. Eu zic sa te gandesti foarte bine pentru ca ai o viata inainte! O zi placuta in continuare!
beausingurlamasamea întreabă: