Wow wow wow. pai situatie reciproca eu sunt genu' de fata [fiind zodia leu :d da sunt mandra] care le spune oamenilor in fata ...si stiu locul momentul potrivit dupa ccum ai zis sunt colegii tai cei care te plac si poti sa scrii pe o foie de bloc de desen mareee MAREEEE,, eu il plac pe. cine ai zis tu,, nu stiu daca si pe voi '' si daca un baiat tea'r intreba daca ai vrea sa fi cu el ia'i arata foaia. si in legatura cu chestia cu baiatu' ala spune-i ca te-ai suparat pentru ca nu are incredere in sentimentele tale si daca ii pasa de tine ar face ceva mai mult succes!
Probabil baietii chiar vor sa fie cu tine, cine stie. Poate esti o persoana placuta. Daca te deranjeaza asa de tare poti sa le spui ca nu iti place... Dar tie nu iti place de nici unul din baieti? Poate daca ti-ai face un prieten, nu ti-ar mai spune nimic...ca nu mai esti disponibila
Le-am zis ca nu-mi place si ei tot continua. Nu numai cami spun cami plac dar imi mai si dau cu mana la fund si chestii de astea si chiar nu suport.:@
Pai incearca sa-l alegi pe cel mai calm, inteligent si dragut pentru ca daca ai unul prost e de rau
Pai. spune-le verde-n fata... uneori nesimtirea te mai scoate din cate o problema