| SussieLex a întrebat:

Am o "mica" problema. Prietenul meu mi-a dat papucii, dupa ce am avut o relatie de aproximativ 2 luni. Totul a fost frumos la inceput, imi spunea ca tine la mine, era foarte grijuliu, comunicam destul de mult. Dintr-o data s-a schimbat, spunandu-mi ca trebuie sa se termine si ca ii pare rau pentru asta. Nici macar nu am avut ocazia sa-i cer explicatii, deoarece ma evita de fiecare data cand incercam sa dau de el. Mi-am zis ca ar fi mai ok sa luam o pauza si am renuntat sa-l mai caut, iar acum nu mai stiu nimic de el. Intrebarea este: Ce l-a determinat sa-si schimbe comportamentul dintr-o data? De ce nu vrea sa mai vorbim deloc? Nu vreau respunsuri in genul: "si-a gasit pe altcineva si nu stia cum sa-ti spuna. Multumesc!happy

22 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Pai de ce nu vrei raspunsuri cum ca si-ar fi gasit pe cineva pentru ca asta e realitatea,ce e asa de greu de inteles,nu poti suporta ideea ca te-a lasat pentru o alta fata, si tu la randul tau puteai sau vei face asa in alta relatie, asta e viata, are balta peste, mai cauta

Răspuns utilizator avertizat
| hotdesire a răspuns:

Orice ti-am spune noi aici sunt doar presupuneri. Raspunsul e doar la tine. Poate ai gresit tu ceva, poate avea pe cineva in paralel, poate nu stia ce vrea... cine stie?

| Visitor a răspuns:

Salut! Asa un pas bine determinat si hotarit din partea lui poate fi din cauza sexului, a aflat ceva despre tine ce nu i-a placut sau ca l-ai inselat sau pursisimplu el si-a dat seama ca el nu te iubea doar a simtea o simpatie si placere fata de tine! Pa-pa

| nbanike14 a răspuns:

Pai de ce nu vrei raspunsul ala? asta e adevarul, s-a indragostit!happy

| kristinne a răspuns:

Daca nu vrei sa ei in consideratie ca are o alta prietena, o varianta ar fi ca parintii lui au fost impotriva si poate l-ar fi trimis in alt oras sa-u in alta tara l-au obligat... in ziua de azi se mai intilnesc astfel de parinti... succese in continuare si cred ca vei gasi tu pe cineva care sa te pretuiasca*****)

| GeorgeKb a răspuns:

Pai...poate a avut nevoie de tine si tu nu i`ai fost aproape fara sa-ti dai seama

| SussieLex explică (pentru Felys):

Nu e vorba de faptul ca nu pot accepta lucrul asta. Precizai ca nu vreau raspunsuri de genul asta fiindca am luat deja in calcul aceasta posibilitate. Nu are rost sa ma gandesc doar la asta avand in vedere ca ar putea exista si alte variante.

| SussieLex explică (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

Asta zic si eu! Gandeste-te mai bine la intrebare. Nu e vorba ca punem totul la suflet, dar incearca sa fii empatic. Tu daca ai fi parasit fara a primi nicio explicatie, cum ai reactiona?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a facut sex cu tine si dupa aia ti-a dat papucii esti praf ca ai acceptat intr-un interval asa de scurt.
Esti doar o simpla cucerire o alta... care a trecut prin patul lui.

| Terminatorul2 a răspuns:

Ai zis ca nu vrei sa iti spun "si-a gasit pe altcineva" asa ca iti spun altefel
Fiecare cuplu poate ajunge intr-un stadiu de nepasare cind nu mai aveti aceleasi sentimente ca la inceput
Asta se intimpla foarte des, iar daca nu a putut sa treaca peste acest impas atunci e clar ca nu te merita
Si nu mai pune la suflet baieti sunt o groaza sigur o sa gasesti tu pe cineva cu care sa te potrivesi happy

| Ligia47 a răspuns:

Pot fi mai multe cauze nimeni din noi nu iti putem spune cu precizie ce-i in capul lui. Incearca sa te ghindesti ce putea sa nu-i placa, asta doar tu stii. Este posibila si varianta ca si-a gasit alta, insa poate fi si altceva poate problema e in tine.
Bafta )

| mishhha a răspuns:

Te inteleg perfect si eu am fost in aceeasi situatie si nu stiam ce s-a intamplat dar s-a intamplat urmatoarea ca el a gasit alta iar mie nici nu mi-a spus ca totul a luat sfirsit si de ce asa ca mai bine ar fi sa-l uiti cum fac si eu si raspunsurile vor veni de la sine...

| xanderblackx a răspuns:

Pentru ca asta este un comprtament clar si raspicat in momentul in care ai pe altcineva sau esti influentat de o terta persoana... scuze ca a terbuit sa ti-o zic direct, dar asa se intampla in 90% din cazurile ce manifesta astfel de comportament.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Da' de unde vrei sa stim noi ce i s-a intamplat lui?
Poate a aflat ceva nasol despre tine, poate ca si-a gasit pe altam poate urmeaza sa plece in alta tara si nu vroia sa aiba pe cap o fata, poate ca a descoperit ca e gay.
Nu avem de unde sa stim! Fa si tu niste cercetari, intreaba-i prietenii, discuta direct cu el (fii ferma, hotarata). Nu da fuguta sa pui intrebare pe TPU. Ca motivul pentru care a parasit-o pe @mishhha poate nu e valabil pentru tine.

| danielcoman32 a răspuns:

Vino pe mes sa vorbim, id meu e daniel.coman32

Răspuns utilizator avertizat
| SussieLex explică (pentru anonim_4396):

Precizai eu ceva legat de sex, sau doar acolo le sta gandul unora?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SussieLex):

Nu dar cam asa se intampla cu unele fete.

| SussieLex explică (pentru anonim_4396):

Fetele alea sunt cazuri pierdute! Fara a face vreo aluzie la melodia "Toate-s la fel", pot spune ca nu toate fetele sunt la fel! (Adica nu toate se implica intr-o relatie doar de dragul de a face sex!)

| ShaunWhite a răspuns:

Ce papuci ti-a dat? Papucii de casa? laughing))))))))

| SussieLex explică (pentru ShaunWhite):

Nu, nu!laughing Nu se atinge nimeni de papucii mei de casa!laughing