| CristiGelu a întrebat:

:* am o mica problema:-s. am prieten de 3 luni si il iubesc cel putin simt asta si imi place sa stau in compania lui sa fim impreuna doar ca de multe ori ma minte. sau nu imi raspunde la telefon sau ma evita nu e sincer in multe situatii m-am gandit de multe ori sa il las sau cel putin in mintea mea apare mereu intrebartea ' daca face toate astea de ce nu ma lasa dracului in pace? nu sufera niicunul ne despartim acum si gata nu's proasta nimanui dar pe de alta parte dupa ce face ceva rau vine cu coada intre picioare cu o scuza plauzibila ( se pricepe la inventat foarte bine ) nu am dovezi sa il acuz deci ma prefac ca il cred asta este. rolling eyes stiu ca nu e ok sa asculti parerea celorlalti dar deja sunt atatea persoane care imi spun sa scap de el ca nu ma merita ca sunt frumoasa si pot sa imi gasesc pe altul.si a urmat. am refuzat vreo 3 baieti pana acum sa ies cu ei acum sunt 2 care ma invita in oras si imi fac propuneri nu stiu ce sa aleg e complicat. e cea mai lunga si serioasa relatie a mea de pana acum. il iubesc dar m-am saturat si ne-am certat de o gramada de ori pe aceasta tema. ce-i prea mult e prea mult.( menzionez ca ne vedem foarte foarte rar si stam aproape unul de celelalt posibilitati sunt. )

Răspuns Câştigător
| BomBonika_9617 a răspuns:

Buna! cam naspa sad nu stiu cum sa zic dar cred ca s-a saturat de tine sincer! cum ai zis ca stati aproape unu de altu sh va vedeti ff rar, incearca sa purtati o discutie ma rog spune-i ceea ce nu-ti place... spune-i ca te-ai saturat sa plangi din cauza lui (inventezi tu ceva :p) ca te-ai saturat sa nu-ti raspunda la telefon! inteaba`l dk tine cu adv la tine sau pentru el e doar o simpla aventura! intreaba-l dk te iubeste sh uitate in ochii lui! asta va spune totul... poate il iubesti poate nu sad dar nu e sf de lume! nu e unikul baiat de pe pamant, dk ar fi ai mai zice da asa is o gramada! mai ales ca te invita 2 baieti in oras, nu-ti face griji in privintza asta! el nu te merita tongue sper ca tiam putut fi de ajutor :* imi dai sh mie fundita? te log mumos sad?:X

3 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Stii ca ma faci sa rad?
In primul rand, spune`mi o scuza plauzibila. Si de unde stii ca o inventeaza?
Sigur nu esti tu cam paranoia? happy.

Vorbeste-i[daca nu esti paranoia], spune`i ce simti, cu calm, in fata, priveste`l in ochii. Incearca sa nu pari foarte afectata, o sa-i ranesti orgolioul. Spune`i ca`l iubesti, etc, dar nu`i face crize. Daca nu stie sa aprecieze ce are langa el. Sau fii indiferenta cu el, daca tine la tine te cauta el.Nu trebuie sa te mai rogi de el. Bafta.

| deeaandre a răspuns:

Buna, nu e deloc placuta situatia ta. cel mai bine ar fi sa va despartiti, daca de la inceput iti face asa pe cand aveti abia 3 luni, mai incolo la 3 -4 ani cum o sa-ti faca? si mai bine lasa-l acum pentru ca daca trece timpul o sa iti fie mai greu si o sa suferi mai mult

| ingeras_4588 a răspuns:

Daca e balanta te inteleg reprezentantilor acestei zodii le e caracteristic asa ceva