Bună! Păi explică-i că nu ai vorbit serios,că a fost doar o glumă şi că nu ţi-ai dorit aşa ceva, mai ales că îşi pierde şi ea "puritatea" de la anii ăştia şi nu e bine. Spune-i că încă sunteţi mici şi că nu este normal să faceţi asta de acum... Explică-i prin cuvintele tale că nu vrei, va înţelege. Iar, dacă nu înţelege, înseamnă că e o nebună şi că nu ai ce să-i faci şi o laşi baltă.
O seară frumoasă!
În timpul partidei, nu se poate întâmpla nimic deosebit. După aia, poți ajunge și la poliție pentru acte sexuale cu minore.
Daca afla parintii ei ajungi la scoala de corectie pentru ca e foarte mica, sexul nu este pentru copii ca voi, mai ai rabdare sa cresti si sa capeti informatii concrete
Categoric NU!
Nu sacrifica cinci minute de... pentru orgoliul tau de pusti de 14 ani, ok?
Nici nu sunteti la liceu (si chiar daca-ti fi) iar voi va ganditi sa faceti sex.
Ai idee macar cate probleme ai putea avea dupa? Gandeste-te la fata aia, la familia ei, la cum se va uita lumea la voi...
Si fata asta... binevoitoare rau! Nu-ti gasesti si tu fete mai cu capu' pe umeri?
Spune-i ca iti ceri scuze, ca te-a luat gura pe dinainte, ca nu stii sa faci glume, orice alt ceva... dar sa nu faci o prostie cum e sexu' la 14 ani!
O zi buna!
Dar trebuie sa stie tot Universul ca eu i-am tras-o luii x? Tu gandesti?
Ca lumea fata! A stat mult pe ganduri? eu zic sa treci direct la treaba si nu uita "Safety First"
Nu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala asa repede :* Esti tanar si ar trebui sa incerci cu o fata mai mare pentru prima data sa poti sa castigi experienta si sa fie un contact sexual reusit :* Daca tu vrei sa incerci cu prietena ta ar fi bine sa mai asteptati, ea e inca prea tanara :* Daca te decizi sa faci totusi acest lucru nu ai cum sa te faci de ras pentru ca ea nu are experienta si banuiesc ca e virgina :* Primul contact sexual nu va fi unul prea palcut atat pentru tine cat si pentru ea din cauza ca dezvirginare la fete e cam dureroasa insa doare si la unii baieti! Trebuie sa fii calm si sa scapi de emotii, incearca sa aveti un preludiu cat mai lung sa o poti excita si tu pe ea si ea pe tine! Lasate dus de val si daca nu te panichezi o sa fie bine! Da-i senzatia ca tu stii ce faci acolo! Nu are ce sa ti se intample in timpul partidei! Dar dupa e posibil sa te iriti sau sa nu va dezvirginati din primul contact sexual :* Cred totusi ca ar trebui sa incerci cu o fata mai mare care sa te invete mai mule! Bafta!
Aha multumesc pentru sfat.Cu o fata mai mare nu stiu ce zic e greu de crezut nu prea cred ca accepta asa usor. :**