anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema si as vrea sa-mi dati cateva sfaturi.Eu am 14 si sunt baiat si stau de ceva timp cu o fata si eu i-am spus in gluma daca ar vrea sa facem sex iar ea a luat in serios si a accept(ea are 13 ani).Eu acum nu stiu ce sa fac ca mi-e frica sa nu ma fac de ras.Ce mi se poate intampla in timpul partidei si dupa?

10 răspunsuri:
| b33a a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala asa repede :* Esti tanar si ar trebui sa incerci cu o fata mai mare pentru prima data sa poti sa castigi experienta si sa fie un contact sexual reusit :* Daca tu vrei sa incerci cu prietena ta ar fi bine sa mai asteptati, ea e inca prea tanara :* Daca te decizi sa faci totusi acest lucru nu ai cum sa te faci de ras pentru ca ea nu are experienta si banuiesc ca e virgina :* Primul contact sexual nu va fi unul prea palcut atat pentru tine cat si pentru ea din cauza ca dezvirginare la fete e cam dureroasa insa doare si la unii baieti! Trebuie sa fii calm si sa scapi de emotii, incearca sa aveti un preludiu cat mai lung sa o poti excita si tu pe ea si ea pe tine! Lasate dus de val si daca nu te panichezi o sa fie bine! Da-i senzatia ca tu stii ce faci acolo! Nu are ce sa ti se intample in timpul partidei! Dar dupa e posibil sa te iriti sau sa nu va dezvirginati din primul contact sexual :* Cred totusi ca ar trebui sa incerci cu o fata mai mare care sa te invete mai mule! Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Furti a răspuns:

Categoric NU!
Nu sacrifica cinci minute de... pentru orgoliul tau de pusti de 14 ani, ok?
Nici nu sunteti la liceu (si chiar daca-ti fi) iar voi va ganditi sa faceti sex.
Ai idee macar cate probleme ai putea avea dupa? Gandeste-te la fata aia, la familia ei, la cum se va uita lumea la voi...
Si fata asta... binevoitoare rau! Nu-ti gasesti si tu fete mai cu capu' pe umeri?
Spune-i ca iti ceri scuze, ca te-a luat gura pe dinainte, ca nu stii sa faci glume, orice alt ceva... dar sa nu faci o prostie cum e sexu' la 14 ani!

O zi buna!

| AlleSss a răspuns:

Bună! Păi explică-i că nu ai vorbit serios,că a fost doar o glumă şi că nu ţi-ai dorit aşa ceva, mai ales că îşi pierde şi ea "puritatea" de la anii ăştia şi nu e bine. Spune-i că încă sunteţi mici şi că nu este normal să faceţi asta de acum... Explică-i prin cuvintele tale că nu vrei, va înţelege. Iar, dacă nu înţelege, înseamnă că e o nebună şi că nu ai ce să-i faci şi o laşi baltă.
O seară frumoasă!

| DaianMarian a răspuns (pentru Furti):

Dar trebuie sa stie tot Universul ca eu i-am tras-o luii x? Tu gandesti?

| DaianMarian a răspuns:

Ca lumea fata! A stat mult pe ganduri? eu zic sa treci direct la treaba si nu uita "Safety First"

| rebiik a răspuns:

Zii. ca ai glumit

| BlackAngels20022000 a răspuns (pentru b33a):

Aha multumesc pentru sfat.Cu o fata mai mare nu stiu ce zic e greu de crezut nu prea cred ca accepta asa usor. :**

| Felys a răspuns:

Daca afla parintii ei ajungi la scoala de corectie pentru ca e foarte mica, sexul nu este pentru copii ca voi, mai ai rabdare sa cresti si sa capeti informatii concrete

| mihai69 a răspuns:

În timpul partidei, nu se poate întâmpla nimic deosebit. După aia, poți ajunge și la poliție pentru acte sexuale cu minore.