| DeadPersone a întrebat:

Am o mica problema si as vrea sa stiu daca o pot rezolva cumva sau macar sa stiu mai multe despre asta. Prietenul meu de fiecare data cand ma vede se excita foarte tare si vrea sa isi dea drumul si sa o faca cu mine. O face de cate ori pe luna dupa ia o pauza ceva vreme. El o considera boala si a fost la medic dar i-a dat niste pastile care nu erau pentru el si acum a spus ca trebuie sa faca injectii. Eu as vrea sa stiu mai multe despre asta. Multumesc anticipat

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci, a avut o boala venerica pentru care face tratament si acum o ai si tu, pentru ca ai facut sex cu el, nu?
Mergi de urgenta la medic si vezi cu ce ai fost infectata, pentru ca poti ajunge in spital daca se agraveaza.

| MidnightR a răspuns (pentru Violleta2022):

Mie-mi pare mai mult ca e nesatul happy

| DeadPersone explică:

Nu e boala venerica si nici nu am facut sex. eu incerc sa inteleg ce are el. si nu e vorba de nesatul. il doare acolo jos de fiecare data cand se aprinde sa zic asa.

| pufulescu a răspuns:

Eu inteleg din ce spui ca se excita foarte tare dar ce il doare exact nu pot sa imi imaginez, desi sunt baiat! Probabil testiculele dar in cazul asta el are o boala, spune ce este si poate cineva de pe site te sfatuieste.

| Kira5854 a răspuns:

E posibil sa fie gen o boala, sau o infectie, ar trebui sa consulte un medic, pentru ca in niciun caz nu e ok.
Sau mai e si posibilitatea tipul sa fie nesatul( si sa se termine inainte sa inceapa) si atunci sa bage scuza ca ild oare. Ce varsta are baiatul mai exact?

| DeadPersone explică:

A fost la medic si medicul i-a spus ca au mai fost baieti cu problema asta si ia recomandat niste injectii pe care trebuie sa le ia dupa ce isi da drumul. baiatul are 18 ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DeadPersone):

Normal ca il doare, e prea excitat si vrea sa faca sex, cu tine, voi ce vârste ave ti? obisnuiesti sa te imbraci provocator cand esti cu el?

| DeadPersone explică:

Avem 18 amandoi. nu imi place sa ma imbrac provocator sunt mai mult baietoasa.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DeadPersone):

Mersi pentru raspuns, multă sanatate, si tie si lui.